Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna__

Boję się, że mój mąż zauroczy się inną. tak jak ja innym,gdy mieliśmy kryzys

Polecane posty

Gość smutna__

Witajcie. Gdy w naszym związku było bardzo źle, przeżyłam zauroczenie innym.. które oczywiście trwało krótko i do zdrady nie doszło.. Teraz z mężem się ułożyło i znów jest ok.. Jednak nie mogę sobie wybaczyć myśli o innym.. i boję się, że mąż kiedyś też zauroczy się inną.. Nie umiem teraz zaufać mu, gdy mówi, że wszystko jest ok i że mnie mocno kocha i nigdy nie zostawi, bo wiem,że ja go kocham tak samo mocno a jednak potrafiłam myśli o innym mieć.. I smutne to wszystko, bo wiem, że ludzkim uczuciom nie można ufać..

Gość nieufna40
nawet sobie nie można ufać

Gość ty możesz
ale on nie.porażka jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, pamiętasz co przysięgałaś na dobre i na złe..

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Nie ufasz mu, bo sama chciałaś dać dupy innemu, to dopiero żenua :o

Gość Jak Kuba Bogu ...

Gość oj ludzie ludzie
Nie martw sie na zapas.To juz historia, nie cofniesz tego zauroczenia.Nabierz dystansu i ufaj zyciu.Zauroczyc sie tez moglby maz niezaleznie od tej historii.A moze nigdy sie tak nie stac i zawsze bedziesz jego jedyna miloscia.Nie zadreczaj sie i zadbaj o jeszcze wiecej radosci w waszym zwiazku.A zadna (nawet tego nie nazwe co tu juz napisali)nie jestes .Bo nie zdradzilas fizycznie a mysli czasem sa rozne, wazne by je opanowac i postapic slusznie.Glowa do gory.