Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieczucha

snił mi się pogrzeb mojego taty...czy to znaczy że umrze?

Polecane posty

Gość pieczucha

jest chory od miesiąca na raka..:(nowotwór złośliwy podmigdałkowy...:( przeraził mnie ten sen, do tego śniły mi się też bardzo zepsute zęby....nie wiem czyje- po prostu psujace się zęby... czy wie ktoś co to może oznaczac?

Gość majka789
nie śni sie na odwrót

Gość pieczucha
ale mi kilka razy spełnio się to co się przysnilo...

Gość gruszkakula
To że śni Ci się śmierć taty jest całkiem normalne, bo zapewne sporo o tym myślisz - że może umrzeć itd. Twój mózg po prostu przetwarza te dane i tworzy sny oparte na Twoich myślach. Myśl pozytywnie.

Gość pieczucha
trudne jest pozytywne myslenie jak codziennie patrze jak zycie w moim tacie gasnie:(z czego tu sie cieszyc? ze za kilka dni, tygonie moze byc juz z nim fatalnie? zostane sama z załamana mamą...

skoro Twoj ojciec jest chory to sie boisz, myslisz ciagle o tym i Twoje strachy przyszly do Ciebie w nocy tez sen nie oznacza nic tylko niepotrzebnie doszukujesz sie glebi i sie bardziej stersujesz

Gość gruszkakula
Wiem co czujesz, bo mój Tata też zmaga się z nowotworem. Wprawdzie trzyma się dzielnie, czuje się dobrze, ale badania nie kłamią - toczy go to świństwo... Mimo to optymistycznie patrzy w przyszłość. Bo wie, jak to pomaga. Wiesz, ja nie mówię, żeby się cieszyć, szukać dobrych stron choroby, bo takich nie ma. Ale uwierz mi, jeśli przez ostatnie tygodnie życia taty (jeśli tyle mu zostało) będziesz się tylko zadręczać, zamiast z nim rozmawiać, przebywać, będzie ciągle widział Cię smutną, kiedy odejdzie - nie będziesz mogła sobie tego wybaczyć. Łap dobre chwile, bo być może pozostało ich niewiele. Nie ma sensu się oszukiwać, trzeba sobie uświadomić, że możliwie, że zbliża się koniec. Dlatego właśnie wykorzystajcie ten czas jak najlepiej. Ja staram się to robić i widzę, jak mojemu Tacie i całej mojej rodzinie to pomaga.

Gość pieczucha
kurcze no własnie ja teraz nie potrafie nawet z nim normalnie pogadac, żal mi go. Wciąż w głowie mam to że umiera. I wszystko pozostałe wydaje mi się takie nieważne...ogolnie to juz sie "przyzwyczailam" do tego ze tata jest chory, ale wczoraj wiadomo na świeto zmarłych zjechała się rodzinka no i wszyscy sie nad tata użalali. Zreszta stałam na cmentarzu i zastanawiałam się czy za rok nie będzie tam jeszcze mojego taty obok babci i dziadka...ogólnie dół:(

Gość pieczucha
źle to chyba wrózy ogólnie z tego co wyczytałam z senników

śmierc taty we śnie nie oznacza że umrze.. przynajmniej nie w najbliższym czasie. Zepsute zęby źle wróżą więc może byc trochę gorzęj... Zęby nie koniecznie muszą dotyczyc twego taty.

Gość pieczucha
z tymi zebami to wyczytałam ze chodzi o to ze ja moge cos stracic albo na cos zachorowac powaznie, ogólnie jakies niepowodzenia zyciowe