Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba bede sie zenil

Ile powinienem przeznaczyc na pierscionek zareczynowy?

Polecane posty

a pozniej i tak sie okazuje że chcecie ten i ten i żeby miał fajny brylant jesli nawet tego nie okazujecie , to tak myślicie .... mam kolczyki z diamentem i jakoś nikt nie sika po nogach na ich widok - wygladają jak zwykłe kolczyki wiec prawde mowiąc nie ma rożnicy czy w srodku jest brylant, diament, szafir czy jakiś zwykły kamyczek. I tak nikt sie o tym nie dowie chyba ze panna bedzie chodziła z metką odstającą z kolczyka, chwaliła sie opakowaniem albo jak wyzej napisałam - sprawadzala ile jej facet na nia wydał. Nie kazda kobieta jest taka sama. I nie kazda zwraca uwagę na to jaki kamyk jest w srodku.

"pzrestan sie wymadzrzac,za tekst o nocy poslubnej to normalnie byc dostal,,,,,," - sam bym wziął skoro Ty sobie nie potrafisz dać rady, nie musisz mi pomagać, naprawdę:P "a ceny pierscionkow dla twojej wiadomosci prawie nie maja gornej granicy,nie dorobiony osle" - poważnie? Chcesz powiedzieć, ze u każdego jubilera dostaniesz pełen asortyment pierścionków w granicach od 300 zł do np. 30.000? A może popatrz, jakich jest najwięcej? Podpowiem Ci - te, których będzie najwięcej to takie, których się najwięcej sprzedaje. Podaż jest zależna od popytu, ale o tym dopiero będziesz się kiedyś uczył :P

Gość ejbisi
Najlepiej kup klasyczny, z brylantem no chyba ze znasz bardzo dobrze gust swojej dziewczyny i wiesz ze lubi jakies dziwne.... A cena no to tak 500-1500zł. Jak kupisz za 1000 to bedzie git :P A znasz jej rozmiar palca?

"ale niekoniecznie mysli tak cale grono ciotek i innych pozniejszych oceniaczy tego pierscionka" - a komu kupujesz ten pierścionek? Jeśli kupujesz go po to, żeby Twoja lasia miała się czym popisać to 20.000 nie wyjęte :P A przez ciekawość spytam - z ciotkami i późniejszymi oceniaczami też zamierzasz się związać? Może zamieszkacie razem?

do tego malo stanowczy przestan naprawde sie madrzyc bo smeiszny jestes, z tym popytem i podaza, intelygencie

"do tego malo stanowczy przestan naprawde sie madrzyc bo smeiszny jestes, z tym popytem i podaza, intelygencie" - wiedziałem, ze nie zrozumiesz.

czy normalny facet wchodzi na babskie forum i dogryza innym? zaloze sie ze normlanei w zyciu jestes przegranym dupkiem i tutaj leczysz swoje frustracje......trzeba naprawde nie miec co z zyciem zrobic zeby zajmowac sie takimi bzdurami jak TY

Gość ejbisi
Dobra przestancie sie kłócic :P autorze odpowiedz czy znasz jej rozmiar palca?

rozmiat znam,gdzies zapisalem ,ale nie pamietam ile to bylo

Gość co wyscie sie tak
moj kochany wypatrzyl mi za 1500 i jeszcze sie cieszyl ze tani

"czy normalny facet wchodzi na babskie forum i dogryza innym?" - czy normalny facet wchodzi na babskie forum i pyta obcych ludzi jaki pierścionek ma kupić? :P "zaloze sie ze normlanei w zyciu jestes przegranym dupkiem i tutaj leczysz swoje frustracje......trzeba naprawde nie miec co z zyciem zrobic zeby zajmowac sie takimi bzdurami jak TY" - och, normalnie zraniłeś mnie na wskroś - byłem przekonany, że kwestia pierścionka nie jest bzdurą, ale OK, już sie nie zajmuję nią więcej :P

Gość wqurweee
nawet nie dyskutuj z tym nieudacznikiem dla niego zareczyny i pierscionki,w ogole KOBIETA to abstrakcja to jakis spedalony frustrat na babskiej stronie

czy normalny facet wchodzi na babskie forum i pyta obcych ludzi jaki pierścionek ma kupić? pyta kobiet co sadza na ten temat bo przeciez zamierza sie ożenic z kobieta a nie kolegą :)

Gość na meskim f
malo szczery spierdalaj kundlu do budy idz lizac dupsko matce polce

Gość a moze na allegro
Taki nietuzinkowy -stary zabytkowy z dusza.Sa piekne i nie takie drogie.Ja bym chciala taki wyszperany dostac.

do malo stanowczy w kwestio pierscionka nie wypowiedziales sie wcale albo juz ogolnikowo wiec temat ten jest Ci zupelnie obcy,,,jak i temat kobiet,mozliwe ze jestes gejem lub ciota,napewno nie normalnym facetem

malo stanowczy zmienil nick na wqurweee ,hehehe,co za koles:)

Gość a nie jest tak ze
a ja myślę, że tak w granicach 1-2 tys. Ale wszystko zależy od tego ile zarabiasz.

Gość ejbisi
Mało stanowczy - przynudzasz. Autorze - ja mimo wszystko uważam że kupienie pierścionka "babcinego" czy z odzysku jest ryzykowne, chyba ze twoja dziewczyna sama wyrazila chec posiadania takiego. To że ktos tu pisze ze chcialby taki miec to nie znaczy ze kazda kobieta by chciala. Najlepiej zajrzyj do jej biżuterii i zobacz jakie pierscionki juz ma i przede wszystkim w jakim kolorze ma wiekszosc bizuterii - żółte czy białe złoto?

Gość sadcsadsakmk
ponizej 2 tysiecy porzadnego brylantu nie dostaniesz, zapomnij. za kilka stow to mozesz miec co najwyzej okruszek i to watpliwej czystosci. moj facet kupil mi pierscionek za pol swojej pensji, w koncu co miesiac sie nie oswiadcza i moze z tej okazji kupic mi cos lepszego. piercionek za 300 zl to sobie sama kupuje jak mi w oko wpadnie.

Gość ona26...
mysle ze mozesz wydac 1-1.5 zl. skoro za kilka miesiecy wydacie min 20 tys na wioche pt polskie wesele to chyba mozesz wydac chociaz tego tysiaka na pierscionek.

Gość Halinka Niemłynkowa
a jaki to jest dziwny?:classic_cool: pierścionek?? wklejcie fote:)?

Gość wqurweee
czytaj -chodzilo mi o to ze ten pedal stanowczy cos tam malo wie na temat kobiet-juz?czy jeszcze ci to namalowac?

Gość ona26.....
oczywiscie mialo byc 1-1.5 tys zl:)

do wqurweee a to przeprszam:) myslalem ze to wczesniej bylo do mnie

Gość fddg
ja tam bym wolala piwo dostac zamiast pierscionka, ale ja bizuterii nie nosze.

Gość 1111111111111111111111111
moim skromnym zdaniem wszystko zależy od zarobków. w sumie nigdy nie byłam materialistką, ale jak sobie np. pomyśle, że mój facet potrafi na jakąś głupotę do samochodu wydać powiedzmy te 1,5 tysiaka, to myślę, że głupio by mi się zrobiło, gdybym dostała pierścionek za 200 złoty, bo bym się poczuła mało ważna dla niego. Może i trochę głupio do tego podchodzę, ale tak czuję i zdania nie zmienię. Jeśli natomiast wiedziałabym, że zarabia tyle, że nie może sobie pozwolić na taki wydatek, albo z jakiś innych ważnych powodów musi oszczędzać pieniądze, to cieszyłabym się nawet z takiego pierścionka z odpustu:)

sadcsadsakmk ponizej 2 tysiecy porzadnego brylantu nie dostaniesz, zapomnij. za kilka stow to mozesz miec co najwyzej okruszek i to watpliwej czystosci. moj facet kupil mi pierscionek za pol swojej pensji, w koncu co miesiac sie nie oswiadcza i moze z tej okazji kupic mi cos lepszego. piercionek za 300 zl to sobie sama kupuje jak mi w oko wpadnie" jak to wczesniej jakas kobieta trafnie zasugerowała ;) że przeciez nie liczy sie to jaki pierscionek ;) coraz mniej wierze tamtej kobiecie :P

Gość ona26....
a ja uwazam, ze skoro facet chce sie oswiadczyc to powinien skombinowac te kilka stowek na pierscionek, bo troche wiocha dawac za 200 zl, przeciez to teoretycznie ma byc na cale zycie. i tak jak wczesniej pisalam skoro macie tyle kasy na wesela to nie wiem czemu nie chcecie dostac pierscionka porzadnego. niby tu piszecie ze cena nie jest wazna bla bla bla ale jakbyscie dostaly taki np za 2tys to byscie sie smialy w duchu z tych kobiet co dostaly za 200zl np. taka prawda niestety

Gość iksinska bardzo
Mi się narzeczony przyznał... :) Kupił go za 12 tysięcy. Moim zdaniem tak w sam raz... (3 pensje). Ale nie chodzi o to,żebyś wydawał nie wiadomo ile jeśli nie pracujesz, czy pracujesz ale mało zarabiasz.... Dziewczyna na pewno nie chciała by takiego prezentu okupionego krwawicą (3 prace, czy praca po nocach byleby miec kase...)