Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rohy

Czy ktoś z Was ZEMDLAŁ kiedykolwiek?

Polecane posty

Jak i gdzie to się stało? Czesto robi mi się słabo na wykładach, wczoraj miałam nawet mroczki przez oczami i musiałam wyjść z audytorium. CZy jest jakiś sposób aby temu zapobiec? Nie wyobrażam codziennie się tak męczyć:(

zbadaj krew - moze masz anemie i stad to oslabienie. albo masz za malo cukru jak potrzebujesz jakiegos srodka na teraz to w aptece jest np amoniak - ktory po 1 wdechu postawi cie na nogi ale to nie jest mile uczucie

ja mdleje na widok zdjecia mojej teściowej..ale moi kumple natychmiast czy też jeszcze szybciej dostają jakby żywszych ruchów:D chcesz fote:D

Gość ja mdleje bardzo czesto
glownie w kosciele, w szkole mi sie zdarzalo, na koncercie, ogolnie tam gdzie duzo ludzi po prostu duszno lub jakis okreslony i drazniacy zapach mnie "usmierca"(perfumy starych babek w kosciele czy jak ksiadz biega i kadzi) poradzic sobie chyba z tym nei mozna,najwazniejsze to zjesc rano sniadanie lub przed wyjsciem wtedy jako tako da sie przezyc i jest dluzszy czas do "padniecia"

A są jakieś inne środki, które pomogły by mi w uczuciu słabości? Wczoraj robiłam badania - wszystkie wyszły dobrze.Może troszkę leukocyty spadły, ale nadal są w granicy normy. Ogolnie jestem zmęczona i niewyspana, bo równocześnie pracuję i studiuje wieczorowo- jestem na nogach od 5 rano do 12 w nocy:(

no i masz przyczynę omdleń - przemęczenie organizmu ludzie - opamiętajcie się, szanujcie zdrowie, bo potem będziecie sie włóczyć po szpitalach przez pół życia az do marnej śmierci zlikwiduj przyczynę, nie będzie skutków