Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelele.e

Czy pracodawca przyłapał was na rekreacyjnym korzystaniu z netu w czasie pracy?

Polecane posty

Gość lelele.e

Bo odnoszę wrażenie, że większość z was siedząc na kafeterii oszukuje swojego pracodawcę, korzystając w czasie pracy z Internetu w celu niezwiązanym z pracą

Gość lelele.e
A wy co byscie zrobili z pracownikiem, który was tak oszukuje? Moiim zdaniem należy się chociaż nagana

Gość svsvscvww
a jesli nie ma co w tej pracy robic bo pracodawca nie potrafi racjonalnie rozdzielic obowiazków to co... mam patrzec się w sciane?

Gość lelele.e
Może część osób, które siedzą na kafeterii przez cały dzień rzeczywiście nudzi się w pracy ale sądzę, że większość po prostu robi to zamiast obowiazków

Gość oszukuje a owszem
my z szefem bijemy się rano o miejsce przy kompie (jest nas 2 a komp tylko 1) bynajmniej nie po to by drukować raporty. Pół godziny spędzone w oderwaniu od pracy nikomu nie zaszkodziło, wręcz może pomóc odsapnąć i pozbierać myśli.

Gość svsvscvww
nie wiem , ja mowie za siebie a innych nie widzę więc nie wyglaszam osądów o innych :-O

Gość lelele.e
Ale w większości przypadków to nie jest pół godziny tylko cały dzień dość częstej, żeby nie powiedzieć stałej, obecności na kafeterii. A pewnie i na innych niezwiązanych z pracą stronach

Gość svsvscvww
" Ale w większości przypadków to nie jest pół godziny " skąd tak dokładne dane i czy czasem nie z AUTOPSJI ? :-P

Gość różaburger
ja rozwiązałem ten problem poprzez zablokowanie tej stronki do użytku ( nie pytjacie jak, bo to informatyk zrobił :) tylko ja mam kompa administratorskiehgo i mi wchodzi ;) )

Może część osób, które siedzą na kafeterii przez cały dzień rzeczywiście nudzi się w pracy ale sądzę, że większość po prostu robi to zamiast obowiazków Jasne, a obowiązki robią się same :)

Gość pytać nie pytac
ja też chcę do pracy !!! ;(