Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student teraz to zero

Chcą mnie wyrzucić ze studiów bo im powiedziałam

Polecane posty

jako usprawiedliwienie kilku godzin nieobecności a nie chce mi się odpracowywać więc im powiedziałam że w życiu są ważniejsze rzeczy niż nauka i szkoła... niestety nie jest to uczelnia artystyczna ani humanistyczna więc traktują studenta jak urządzenie wielofunkcyjne do wchłaniania wiedzy i siedzenia na zajęciach. dlaczego wykładowcy są tacy niewyrozumiali? nie wiedzą że np. mam ciężko chorego chłopaka i chcę z nim spędzić ostatnie chwile, a poza tym sama też się nie najlepiej czuję... :(

Gość wi_
no jeśli są dla Ciebie ważniejsze rzeczy niż nauka i szkoła i słusznie, że chcą Cie relegować z uczelni. Bedziesz miała w końcu naprawdę duzo czasu na naprawdę ważne rzeczy :) a poza tym marne prowo

czemu uważasz że to prowo ? wiesz ile mam godzin?! to się nie wypowiadaj , na innych uczelniach ludzie chodzą na imprezy żyją a u mnie? wszystkie 38 godzin tygodniowo obowiążkowe gorzej niż w szkole bo trzeba ODRABIAĆ!!!!! czuję sie jak w łagrze :/

Gość frentii
nie mozna kogos wyrzucic za to, ze powiedzial, ze uczelnia nie jest jego najwazniejsza rzecza w zyciu:D

jednego dnia miałam 38 stopni gorączki i co? lepiej jakbym im ku*** zemdlała na zajęciach to by mieli usprawiedliwienie :/ nie mam czasu latać i odrabiać każdych zajęć. nie mam siły. mam anemię. ważę 47 kg przy wzroscie 171 cm i nic mi nie pomaga, siedze na zajęciach nie ma okien nawet są zasłoniete żebyśmy oglądali z rzutnika, oczy mnie bolą i kręci mi sie w glowie, widzę podwójnie i co?!?!?! to już na zaocznych jest lepiej ;(

oczywiście ze są wazniejsze rzeczy niz nauka i szkoła. wazniejsza jest rodzina, zdrowie, miłosc nie wyobrazam sobie zeby szkołe postawic na pierwszym miejscu

no właśnie. ja chodzę na zajęcia a mam ich sporo. to że opuszczę 6 godzin z 60 cwiczeniowych a w sumie 120 ćwiczeniowych to chyba nie tragedia? a ciągle się spozniam bo w wawie korki wszedzie, nawet tramwaje się wleka tylko metro jest sprawne ale wiadomo metrem wszędzie nie dojadę :( jak mam depresję to wolę posiedziec w domu albo u chłopaka niż siedziec załamna na zajęciach a potem się rzucić pod metro

Ladaco gdzie by człowiek nie zajrzał tam zawsze może liczyć na Ciebie.Boję się otwierać lodówkę :)