Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów

W kontekście moich ostatnich przygód z dietą musze stwierdzić...

Polecane posty

Gość jestem tego samego zdania
w ciagu 3 tygodni zrzuciłam 5 kg bez wiekszych wyrzeczeń..no ale jak im sie coś napisze to wielka obraza;]

Ja miałem wcześniej 87 a teraz mam 80.A to jest spory ubytek:O.I w odróżnieniu od innych mnie to martwi bo nie wiem jak długo będę nadiecie:O.Możliwe że będę musiał być tak długo aż anulują te ludobójcze ustawy UE o syfach w żarciu.Co gorsze od wprowadzenia systemu codex alimentarus może się pogorszyć.

Gość o ja nie wierze hahahaha
chodzi konkretnie o 1 dniową głodówke 24h...ewentualnie mozna sobie zrobic oczyszczanie nie samą wodą lecz wodą z sokiem z cytryny ale to sie stosowało dłuzej niż jeden dzien.... ja naspisałam ze odnoszac sie do tematu masz racje czyli,że ludzie sa zbyt leniwi zeby chudnąć niemniej jednak być moze nie jest im łatwo gubić wage bo trzeba sie do tego odpowiednio psychicznie nastawic i robic cos innego poza siedzeniem przy kompie z przerwami na wycieczki po cos do zjedzenia stad to ale... w domowych warunkach nie zastosujesz terapii gersona...w sumie to po obejrzeniu tego dokumentu stwierdzilam,ze nikt nie ma...i wacle nie musisz robic lewatywy z wystudzonej swiezo parzonej organicznej kawy zeby byla skuteczna...kazda lewatywa daje ten sam efekt...lecisz tam gdzie nawet krol udawal sie piechotą i usuwasz toksyny oraz produkty przemiany materii... P.s. żadna dieta monoskladnikowa nie jest zdrowa...a wbrew pozorom nie potrzeba duzo zeby sobie zalatwic watrobe... Tą diete sam wymysliłeś czy zalecił Ci ją lekarz/dietetyk?

Gość no to nie wiem

Gość o ja nie wierze hahahaha
nie nie konkretnie ten jeden jedyny beta-karoten...dlatego,ze ten konkretny beta karoten organizm przeksztalca w taka ilosc witaminy A jaka jest mu potrzebna reszte tego beta karotenu magazynuje w watrobie...natomiast jezeli chodzi o karoteny jako grupe to mogą być α-, β- i γ-. Te karoteny roznia sie od siebie barwą α-czerwonobrazowa, β-pomaranczowozółta γ-barwa fioletowa i wystepowaniem...dlatego w marchwi jest ten konkretny beta-karoten a nie baeta-karoteny... Temat bawrwnika uwazam za zamkniety.

"o ja nie wierze hahahaha chodzi konkretnie o 1 dniową głodówke 24h...ewentualnie mozna sobie zrobic oczyszczanie nie samą wodą lecz wodą z sokiem z cytryny ale to sie stosowało dłuzej niż jeden dzien.... ja naspisałam ze odnoszac sie do tematu masz racje czyli,że ludzie sa zbyt leniwi zeby chudnąć niemniej jednak być moze nie jest im łatwo gubić wage bo trzeba sie do tego odpowiednio psychicznie nastawic i robic cos innego poza siedzeniem przy kompie z przerwami na wycieczki po cos do zjedzenia stad to ale... w domowych warunkach nie zastosujesz terapii gersona...w sumie to po obejrzeniu tego dokumentu stwierdzilam,ze nikt nie ma...i wacle nie musisz robic lewatywy z wystudzonej swiezo parzonej organicznej kawy zeby byla skuteczna...kazda lewatywa daje ten sam efekt...lecisz tam gdzie nawet krol udawal sie piechotą i usuwasz toksyny oraz produkty przemiany materii... P.s. żadna dieta monoskladnikowa nie jest zdrowa...a wbrew pozorom nie potrzeba duzo zeby sobie zalatwic watrobe... Tą diete sam wymysliłeś czy zalecił Ci ją lekarz/dietetyk? " Może są leniwi ale by schudli gdyby pogoniono ich do roboty:D.A co do tego czy z kawą to jest bez różnicy to wątpię-w każdym razie tam pisali że taka lewatywa jest skuteczniejsza:O.A ze względu na fakt że nie jest specjalnie przyjemna i trzeba sie trochę z tym grzebać to chyba lepiej taką mocniejsza lewatywę stsować:classic_cool:.I ja nie potrzebuję raczej takiej kuracji tylko coś podobnego-na pewno nie potrzebuję w odróżnieniu od ciężko chorych na nowotwory kilku lewatyw dziennie:classic_cool:.Mam nadzieję że doraźnie 2 w tygodniu wystarczą a później profilaktycznie raz na 2 miesiące bo nie chce mnie się grzebać:O. A diety żaden detetyk nie przepisywał-konowały sobie u mnie nagrabiły i nie mam do nich zaufania a nawet mam niecne plany wobec jednego.Na początek wystarczy pozbawienie prawa wykonywania zawodu:classic_cool:.A jak wiesz to napisz co jest dobre w przypadku zatrucia związkami rtęci-chodzi o dietę-nie licząc kolenedry bo o tym słyszałem:classic_cool:. A taką dietę robię bo zrobiłem analizę-jak mój stan sie nie pogorszy przez pewien czas łykania marchwewki to później powoli będę dodawał inne warzywka i owocki:classic_cool:.

"nie nie konkretnie ten jeden jedyny beta-karoten...dlatego,ze ten konkretny beta karoten organizm przeksztalca w taka ilosc witaminy A jaka jest mu potrzebna reszte tego beta karotenu magazynuje w watrobie" Ale napisz dokładnie o który chodzi:O!Jest pełno beta karotenów:O!Podaj dokładna nazwę chemiczną albo przynajmniej dokładny wzór z uwzględnieniem położenia przestrzennego:P.Myslę że nie masz zielonego pojęcia o chemii i bzdury piszesz:P.

Amant jest temat dla Ciebie: "za duzo zelaza w organizmie" :D az sie dziwie,ze jeszcze sie tam nie wypowiedziales :P