Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosz pytanie

wycieczka na lipiec, kiedy wykupić?

Polecane posty

Gość Miłosz pytanie

Witam, czy orientuje się ktoś kiedy najlepiej jest wykupić sobie wycieczkę do Grecji? Planujemy z żoną wczasy w lipcu. Jest coś takiego jak jakaś gwarancja niezmienności ceny czy coś takiego? Konkretnie rozglądałem się w tui i w Alfa starze.

Gość Bibułka.77
Ja również uważam, że jak chcesz lecieć dopiero w lipcu to najlepiej wykupic wycieczkę w lutym. Teraz to chyba za wcześnie. Nie wiesz jeszcze czy Ci się plany nie zmienią. Bo jakbyś chciała w styczniu lecieć no to już musiałabyś się decydować teraz. Czytałam, że z tiu i Alfa starem są fajne wycieczki, to chyba takie popularne dosyć biura. Więc najlepiej po prostu idź i zapytaj.

Gość Miłosz pytanie
Byłem na stronie alfastaru i chyba źle szukam bo widzę oferty a nie wiem od kiedy można zarezerwować :P może mi ktoś pomóc :P?

Gość Danusia M.
Najlepiej to po prostu iść do biura albo tam przedzwonić. A Alfa ma sporo biur w wielu miastach. Na stronce na pewno masz adresy i numer telefonu ;) Ja zawsze tak robię, jak chcę się upwenić to dzwonię w konkretne miejsce.

Jeśli masz już konkretny cel podróży albo jakąś ciekawą ofertę to spróbuj to jak najszybciej załatwić w biurze podróży. Ja organizowałam wyjazd do Aten na własną rękę. Jechaliśmy w sierpniu, ale wszystkie formalności miałam za sobą już w kwietniu. Najgorzej było z noclegiem, bo okazało się, że co lepsze miejsca są już zabukowane. Na szczęście na rezerwuje.pl znaleźliśmy hotel, który miała do dyspozycji wolne pokoje.

Jeśli masz już konkretny cel podróży albo jakąś ciekawą ofertę to spróbuj to jak najszybciej załatwić w biurze podróży. Ja organizowałam wyjazd do Aten na własną rękę. Jechaliśmy w sierpniu, ale wszystkie formalności miałam za sobą już w kwietniu. Najgorzej było z noclegiem, bo okazało się, że co lepsze miejsca są już zabukowane. Na szczęście na rezerwuje.pl znaleźliśmy hotel, który miała do dyspozycji wolne pokoje.

Gość Miłosz pytanie
Orientowałem się już w tui i alfa starze i szczególnie mi przypadły do gustu wycieczki z tego drugiego biura. Na coś się będę decydował, bo w sumie cały czas jednak się waham :P