Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

normalny - nienormalny? kto tak ma?

Polecane posty

Zauważyłam , ze w Polsce wszystko jest na odwrót słuchajcie - jak człowiek jest tzw. normalny - gdzieś się tam zaśmieje, pożartuje, machnie na coś ręką ,nie jest małostkowy - czy też UPIERDLIWY , robi swoje to jest to wtedy TU CZŁOWIEK ....NIENORMALNY. A z kolei osoba wredna udająca wielce życzliwą, knująca jak knur, szpieg, kabel, osoba robiąca wszystko na pozór jest tu jak najbardziej NORMALNA. Wiecie co - a jaka jest osoba, która ciągle rzyga? Takie pytanie retoryczne lub nie :(

Gość jest normalnie chora na rzyg

Gość rzyganie jest rzeczą normalną

Gość knująca jak knur
hahahahahahahahahahahahahhahahaha

Powiem wam, że w tym polskim zakłamaniu ja się nie staram być życzliwa. Chodzę w ciągłym GNIEWIE, PRETENSJACH, WYZYWAM wszystkim i uważam, że jestem słuchajcie o wiele bardziej pozytywnym człowiekiem niż obłudnik NIESZCZERZE ŻYCZLIWY, na co się można nadziać, a to jeszcze jest pól biedy. Ten obłudnik knuje, węszy, robi zasadzki - kopie doły pod innymi. Który człowiek jest lepszy w tym wypadku jak ja po prostu nie jestem obłudna? Nienawidzę wszystkiego i wszystkim , mam o wszystko pretensje ciągle i TAKA JESTEM. Ale nie jestem obłudna, że np wszystko mi się podoba, a tu nagle się śmieję i co - i przywalę ci w plecy nożem jak się odwrócisz. Taka nie jestem. No i kto lepszy? Rozsądźcie to sprawiedliwie :(

No ja uważam, że lepiej byc smutnym niż obłudnie szczęśliwym. Kiedyś byłam szczęśliwa raczej ale teraz już nie będę udawać. Wtedy też byłam tak sobie szczęśliwa w sumie no ale już było gorzej. I KURWA MAĆ, że tak znowu przeklnę, pogorszyło mi sie o 180 stopni :( Jedynie, że nie oszalałam :(

Gość beatka sdsd
lepiej starać się być miłym. ludzie lubią miłych ludzi a nie ociekającym złymi emocjami bo te emocje przechodza na nich. jak jesteś uśmiechnięta i miła to ludzie chetniej będą przebywali w twoim towarzystwie a wtedy i ty naprawde lepiej sie poczujesz i bedzie ci juz prawdziwie miło

No wiesz - ja sie zrobiłam na SMUTNEGO ŁOSIA. Ja już nie mogę po prostu :( Byłam wesoła to mi przywalili w szczekę 100 kg młotem :( No i z czego mam sie cieszyć? Stwierdziłam, że byłam głupia. Bo miałam być smutna. I z czego się tak cieszyłam. No ale wtedy jeszcze nie miałam dyscyplinarki:(

ps. A nie chciałabyś przebywać w towarzystwie smutnego łosia? W sumie co Ci szkodzi - możesz sobie porozmawiać filozoficznie. Widać, że ktoś nie jest ostatnim pustakiem. No ale co - każdy woli wesoło, wesoło, hurra urra. No ale czemu ja wyfrunęłam? Przecież nie latam :(

Gość beatka sdsd
na pewno masz kogoś kto cie wesprze. nie myśl za duzo o złych rzeczach, skup sie na pozytywach, drobnych przyjemnościach. znajdź coś co cię cieszy. nie przykladaj takiej duzej wagi do innych, często nie myślą tak dużo jak ich o to posądzamy.

Ja postanowiłam mówić PRAWDĘ , że oto ogarnęła mnie depresja bo miałam za dużo kłopotów i nie radzę sobie z całością życia. Ogarnął mnie pesymizm CO DALEJ, a kiedyś byłam optymistką CO DALEJ. Co dalej - 2/3 że dobrze, a teraz 2/3 że źle i mam depresję. No co mogę powiedzie? No nie mam się z czego cieszyć? Zniszczono mi całą radość życia. Nie mam z czego żyć - odebrano chleb, nadzieję na własny kat. Kto wie czy nie będę pracować na nocki? A moje życie prywatne? Przecież to wszystko to jeden skandal. A jednak nikogo to nie obchodziło. No ale jakbym miała 200 melonów to zaraz by wszyscy skakali, a tak to też skaczą, ale żebym sobie poszła :( Do diabła najlepiej i nigdy nie wróciła. Świetnie :( Mogli 10 lat temu dojść do tego wniosku, możebym dzieci miała i normalną rodzinę :(

Gość beatka sdsd
nie chciałabym smutnego łosia :) ani klowna :) trzeba znaleśc coś pośrodku :P to takie ogólniki ale prawdziwe, a winne jest lenistwo ;p

Mam powiedzmy 4 koleżanki do wsparcia i kolegę. Kolegi nie widziałam już 2 miesiące. Koleżanki ostatniej - no 1 tydzień. Powiedzmy. 2 koleżanki mają męża i 1 dziecko. Jedna nie ma ani męża ani dziecka i kolega również. No i co dalej? Czemu one mają tylko 1 dziecko, nie? Tak mi smutno jak na nie patrzę. Tej jednej nie widziałam ooo długo. A tej drugiej krócej. 2 tygodnie? No ale czemu tylko 1 dziecko? Zgniłe takie, nie? :(

Ty mnie tu nie obrażaj, że ja jestem zgniła. Ja tak pracowałam, że mieszkać gdzie nie mam. Mnie chyba przyćmiło z tą pracą właśnie a ty mi tu ZGNIŁA. Boże - jak ty możesz? Ty sobie przemyśl co ty farbisz i do kogo :( No teraz jestem zgniła chwilowo, ale ledwo już żyję. Kobieto :(

Co mam robić, żeby czuć się dobrze i znowu nie wylecieć z pracy przez to, że się śmieję? Na razie wymysliłam - W OGÓLE SIĘ NIE SMIEJ TY GŁUPI ŁOSIU. Ale czy to jest wyjście? W sumie założyłam że ja jestem głupim łosiem bo mnie wszyscy atakują, ale czy to jest prawda? No może ja mam rację właśnie a nie ci wszyscy? Czemu? bo mnie to WALI co kto tam myśli , a ci inni chcą mnie pogrązyać. CZEMU? Może temu że ja mam rację. Zrobiłam się na głupiego łosia i jest cicho, ale czy to jest wyjście? Czy ja nakradłam miliony czy co żeby sie tak sposępnić? :(

Powiem wam zmówili sie na mnie jak na ostatniego downa, jak na ostatnią debilkę i kryminalistkę, jak na ŁOSIA OSTATNIEGO i im się udało, ale koniec ich będzie taki straszny jak to co ja przeżyłam w międzyczasie. Koniec będzie STRASZNY tych zer :( AMEN - to wszystko co mam do napisania i nic mnie więcej nie obchodzi :classic_cool:

Powiem wam - ja dawałam dobre stopnie, ale ja byłam chytra bo ja np. robiłam 1-2 wielkie sprawdziany i tam były same kapy, a tak to same kartkówki i to było pokryte np. 5 ocen bdb. Ja wiem że to było takie sobie uczciwe, ale inaczej bym nie przeżyła. I wtedy się porobiło dużo czwórek, a nawet piątek jak były dwa dst ze sprawdzianów, no ale. :( To też skserowany uczeń, skserowana matura i skserowana szkoła - teraz mają matmę na maturze obowiązkowo a wtedy nie było NICZEGO i mam to gdzies :(

No i wiecie ja miałam same dobre i pełno uczniów, a inne miały same 1-2 i nikt chodzić nie chciał. NIe wiem - może trzeba było mnie upomnieć bo ja się po prostu bałam. Poza tym nie widziałam ŻADNEGO SENSU wstawiać tych kap więc ktoś tu był nieuczciwy - czy ja? I ciekawe czemu :( Ja byłam głupia sie mówi - no ja po prostu nie miałam czasu. I tyle :(

A jak sobie postanowiłam że się przejdę tam i siam by sobie rózne rzeczy sprawdzić to mnie szybko spławili z dyscyplinarką. No to to już był koniec. i już miałam mieć na mieszkanie dziś. Tyle o całości myślę no ale... głupi łoś to ja :( Zapamiętajcie to sobie dzieci. PS. Co to da wstawić 20 pał w maturalnej na SEMESTR. Czy to coś da? A o czym to swiadczy? :(

Przychodzi nowa nauczycielka i wstawia w maturalnej 20 pał na 25 osób na semestr. O czym to świadczy? :( I to jeszcze ważniejsze - CO TO DA?

I oni TO MNIE PRZERAŻA do dziś uważają, że dobrze zrobili zmawiając się na mnie wtedy, szpiegując dalsze 4 lata po wygranej w sadzie, prowokując mnie telefonami, żebym wróciła do szkoły wyśmiewając jak uczyłam 2 przedmiotów na zmianę, wyśmiewając wszystko co robiłam w życiu. 4 lata tak po prowokacji ze strony środowiska. W KURWA MAĆ pchałam się do tej szkoły z powrotem w tym 2005? Co za szmaty nie ludzie tam siedzą. I to wygrali w tym sądzie i dalej. I oni mają dobrą opinię. Boże - no wrzygać się to mało :( Jak dla mnie :(

Nauczyciele w Polsce mnie PRZERAŻAJĄ powiem wam - w 1 szkole miałam kłopoty. Nikt 4 lata nie stanął po mojej stronie, 4 lata upokorzeń, a najgorsze z urzęduw ostatnim roku choć wcześniej też nie lepiej i wszystko przez 1 dyrektora. No normalnie zbić chuja to mało :( A resztę obrzygać :( Coś strasznego :( Nie no przeraża mnie to - jedynie nie osiwiałam. NIe umiem być tak wredna. To trzeba miec powołanie. I tyle :(

Pozdrawiam wszystkie lokaljne chujki, które to EWENTUALNIE czytają - małe ciekawskie szpiegowskie pizdy - najbardziej moją bratową i jej rodzinę