Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitalilia

pytanie z cyklu czy to ciąża??

Polecane posty

Gość lolitalilia

uprawiam seks bez zabezpieczenia, jestem 3 dni po okresie który trwał 6 dni,. od tego czasu było już jakieś 4 stosunki,. czuję ból w jajniku i czasem kłucie. czy to może oznaczać ze doszło do zapłodnienia?? z góry dzięki za odpowiedź

Gość niamilka
nie ważne ile trwa twój okres ale jak długi masz cykl....ból oznacza zbliżającą sie owulację...plemniki w ciele kobiety przeżywają średnio ok. 5 dni +/-

Gość monioczka
strasznie się stresuje, bo nie mialam okresu w pażdzierniku i nadal go nie mam!! dodam że mam nieregularne miesiaczki i to czasem bardzo. Z chłopakiem strasznie dbamy o higiene jeśli chodzi o Te sprawy.. po grze wstepnej ja się nie dotykam tylko lece umyć ręce. On przed załozeniem gumki myje panisa poziej plusze prezerwatywe zanim we mnie wejdzie. dodam że 23 pazdziernika mialam brazowe planimienie ktore trwalo 2 dni .. bylo malo obfite. jak myślicie to choroba czy może oznaki ciąży?? p.s. brzuszek ii piersi bolą mnie juz chyba od tygodnia.. bol jest takli jak zawsze przed okresem. robilam test 23 pazdziernika i wyszedl negatywne (ostatni okres mialam 27 września ale podkreslam że mam nieregularny okres) proszę o odpowiedz:)