Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdssfafas

czy są jakieś plusy bycia zarejestrowanym jako bezrobotny przez długi okres?

Polecane posty

Gość dfdssfafas

nie dostaje od nich żadnych świadczeń; nie dostaje od nich żadnych ofert pracy; Czy moje miesiące stażu jako bezrobotnego mogą mi się do czegoś przydać w przyszłości? Na chwilę obecną są jedynie dowodem na to, że Urząd Pracy nie jest w stanie mi nic zaoferować, mimo ogólnie wysokich kwalifikacji (o specjalistycznym wykształceniu i doświadczeniu nie wspominając)

Gość allegro wita
mam ten sam problem. mam nadzieje ze wprzyszlosci jakos nam to zalicza do emerytury chociazby jako lata nieskladkowe.

Gość babcia krysia
bbb111 , to Ci sie udala rada :)

Gość a jak zachorujesz
to co? masz przynajmniej ubezpieczenie

Gość mamamam
Urząd Pracy to nie jest ubezpieczalnia, idz sobie poszukaj pracy anie zwiększasz bezrobocie tylko ktoś ma Ci oferte wyczarować bo BOG wie co TY pokończyłes

Gość bezrobotna tez
no to po co wlasciwue sa urzedy pracy jak nie od szukania pracy bezrobotnym? statystyki tylko ich interesuja? od tego jest gus. a oni tam maja w up cieple posadki bo rzadowe to siedza na dupach i nic nie robia i tylko gadaja ze ludzie to pracy nie maja bo nie chca pracowac. a jaki to jest interes dla bezrobotnego byc zarejestrowanym bez prawa do zasilku , jezdzic sie podpisywac za swoje pieniadze- koszty- po to tylko zeby panstwo wiedzialo ilu jest bezrobotnych? do roboty wy - lenie- w urzedach pracy.!!!!!!:O