Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
beattraax

kurde pomozcie mi sie wziac w garsc!

Polecane posty

no wiec tak... mam 18 lat, jestem w maturalnej klasie. od 6 lat znam takiego chlopaka, chodzilismy do jednej klasy w gimnazjum, teraz do tego samego liceum ale rozne klasy. zawsze mialam go w sumie w "dupie", ale rok temu dokladnie w listopadzie on zaczal pisac do mnie na gadu, smsy codziennie itp. nie wiem czy wtedy byl we mnie zakochany... byly to takie rozmowy o nas, o zyciu....zawsze bylo milo, ale nigdy nie powiedzielismy sobie nic wprost.jego zainteresowanie mną sprawilo, ze tez zaczelam cos czuc do niego. no i nagle chyba pod koniec stycznia po prostu koniec- on nagle (bez powodu) przestal pisac, w szkole rzadko przychodzil. no i jest problem bo ja nadal chyba go kocham! we wakacje nie odezwal sie ani razu, teraz tez....przychodzi na jednej przerwie raz na tydzien. meczy mnie to juz!! wiem ze nic z tego ale mimo to o nim mysle. powinnam sie teraz zaczac martwic matura! wiele osob mi mowi ze on nie jest wart...wlasciwie to on jest dziwny- wiem ze nigdy nie mial dziewczyny. nie chce juz o nim myslec i w ogole, ale to jest silniejsze... nie moge skupic sie na nauce! kiedy wtedy w styczniu pisalam do niego, co sie stalo ze przestal sie odzywac to on ze "nic". naprade jest dziwny a ja jeszcze trace na niego czas i nerwy...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować