Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz się pokłócę

zaraz się pokłócę z matką!!!!

Polecane posty

Gość zaraz się pokłócę

no tak mnie ostatnio denerwuje, ze szok! mowie do niej a ta oglada telewizje albo czyta gazete albo wychodzi! no przeciez tak sie nie powinno robic, to jest lekcewazenie. jak nie wiem jak tak w ogole mozna, ktos do ciebie mowi a ty go olewasz, chyba teraz sama bede robic tak samo bedzie cos do mnie mowic a ja bede ogladac tv, czytac, wychodzic itp. bo juz naprawde grubo przesadzila, taka mam ochote na nia wyjechac ze szok, ale nie chce sie klocic a potem dwa dni nie odzywac.

Gość to się nazywa wychowanie
brawa dla twojej matki

Gość jak pierdoly gadasz
to sie Twojej matce nie dziwie :D Sama tak robie, jak ktos dyzdymaly opowiada, ktorych az zal sluchac, nie wspominajac o odpowiadaniu...

Gość problem w tym
mowie do niej a ta oglada telewizje albo czyta gazete albo wychodzi! " jesli ty o matce mowisz TA czy to nie jest lekcewazenie ?

Gość wpierdol starej

Gość autorko lepiej
opuść to forum , bo sama widzisz , że zakompleksione matki polki i mohery zaczynają się rzucać

Gość przy takiej
corce to cud ze sa tylko zakompleksione :D teraz juz wiem ze moja decyzja zycie bez dzieci jest sluszna moglaby mi sie trafic taka corka jak autorka :D kurwa porazka zyciowa :O