Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onajola

jęczenie podczas sexu

Polecane posty

Gość onajola

strasznie glosnio jecze podczas sexu co mnie krepuje troche. Ostatnio sasiad z gory nawet powiedzial ze jakos glosno u nas i piski...

Mnie się to bardzo podoba jak kobieta głośno jęczy podczas stosunku, nakręca mnie to:)

ja tez strasznie glosno jecze zwlaszcza w trakcie minetki i jesli sasiedzi mnie slysza tym lepiej... niech wiedza jak uprawia sie dobry sex :-)

ale jak to? bzykacie się a wtedy wy zaczynacie jęczeć?? w stylu: - kiedy w końcu naprawisz to gniazdko w przedpokoju!! - długo jeszcze mam czekać na tą nową półke w łazience??!! - wyniósłbyś czasem śmieci i pościerał kurze, przynajmniej raz na tydzień!!! i to takie podniecające jest??

Gość spokoGOŚĆ
a słyszeliscie kiedys żeby laska jak dochodzi zaczynała kwiczeć jak świnia ??? (to nie żart)

Gość spokoGOŚĆ
ja taką swinie w domu mam

Gość Doświadczony33
Tak trzymaj :) Im głośniej tym lepiej. No chyba, że Twój partner jest katechetą i dla niego tak nie wolno. Też mnie to strasznie kręci ale nie jestem w stanie żony przekonać :(

Gość kiedyś podjechałem do kumpla
na rowerze. Mieszka pod miastem więc kawałek jest. Posiedzieliśmy chwilę i pojechaliśmy po piwo i tak się po okolicy rozejrzeć. Jedziemy sobie i w pewnym momencie słyszymy ni to ryki ni to kwiki, głośne jak cholera. Trochę się przestraszyliśmy, bo las niedaleki i myśleliśmy że to jakieś zwierzęta się biją. Wyjeżdżamy na polankę, a tam facet pannę posuwa. Oboje tak koło 30, widać że lubili ten sport. I to ta panna takie wrzaski uskuteczniała. Daliśmy w pedał i tyle nas tam było, a ta parka nawet nie przerwała sobie :D

hrum,hrom,łi,łi,łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,łi,łi,łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)

Mnie to bardzo podnieca,męża też.Nie wyobrażam sobie żeby seks robić po cichu.Niestety mieszkamy z teściami więc musimy wszelkie odgłosy hamować.Ale czasami nie mogę się powstrzymać gdy mąż pieści językiem moją łechtaczkę,to jest takie podniecające...