Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

faceci czy moglibyście być z pięknym transwestytą?

Polecane posty

Gość

?? i co byście zrobili gdyby okazało sie że Wasz dziewczyna kiedys byla chłopcem ?

Transwestyta a transseksualista/tka to nie to samo. Przerwa, czy ty chcesz nam o czymś powiedzieć ? :p

Gość
tak chodzi mi oczywiscie o to drugie 😭 Wam nie chce, muaiałbym założyc osobny topik dla dziewczyn i transeksulnych facetach :p ale moze Wy chcecie na ten temat ?:classic_cool:

Znasz nas. Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje, a w szczególności na te nieprzyzowite ;)

Gość a ja znammm
trzech transwestytow. to bylo jak mieszkalam we wloszech 12 lat. b. sympatyczni faceci /?/ ze sztucznymi cyckami i z fiutem :-0 spotykalam ich w supermarkecie, obok mojego domu. przezabawni :-D i zawsze mnie witali, /ciao bella, ciao principessa, ciao tesoro..! / bo w koncu znalismy sie z widzenia :-D

Gość
zauważcie że to mój pierwszy amibitny topik , jesli bedzie goraca dyskusja to mozę nastapi dyshabituacja i pozostane juz tylko przy takich :classic_cool: :]

Gość campari34
oglądałam wszystko o miriam ale miał na końcu głupią minę jak się dowiedział od niej ze ona jest facetem

Gość
psychologia, chciałam zaszpanowac :classic_cool: sorry :( pewnie mi to wyszło jak bynajmniej z przynajmniej ale ucze sie :classic_cool: no chłopaki zastanówcie sie :classic_cool: mezczyzna w pełni przerobiony :]

ptah z Memphis ---> to musi być bolesne wydawać rocznie na ciuchy tyle ile heteroseksualna para :)

Przerwa ---> udało Ci się. Musiałem zajrzeć do słownika.

Gość
nie mam nic do żadnych zboczeń :classic_cool: :)

Gość
a ja do zeszytu :classic_cool: ;]

Gość
na kazdych studiach jest psychologia :]

Gość
to albo coś sie zmieniło albo mi sie te studia tylko przysnily :classic_cool: :>

nie wydaje kasy na ciuchy. to transseksualista przymierza fatałaszki osoby płci przeciwnej i osiąga z tego przyjemność. ja po prostu przyszedłem na świat z inną płcią niż powinienem :o

Gość
Gos psychologia dużo ciekawsza :classic_cool: szkoda :( yyy ,to może wszyscy odeślijmy sie do googli , w końcu one widza najlepiej:O

Gość weronna
nie jestem ani facetem, ani transem, ale odpowiem ci od razu, że nie, tak naprawde transy bardzo rzadko znajdują sobie partnerów, czemu się nie dziwię, po pierwsze transy rzadko się oddają operacjom, bo są drogie, biorą tylko hormony, a przecież to nie zmieni ich aż tak bardzo zewnetrznie, a druga sprawa nawet jak poddadzą się wielu operacjom, to są rzeczy, których nigdy nie zmienią np. męskie dłonie czy duże stopy, a myslę ze heteroseksualnego faceta raczej by to obrzydzało, każdy prawdziwy facet woli prawdziwą kobietą, a nie 'zrobioną'

Gość to bardzo współczuje
ci ptah i życze powodzenia=)

ptah z Memphis ---> jest akurat na odwrót, więc wnoszę, że twoje problemy z tożsamością są powazniejsze niż u przeciętnego transeksualisty. :)