Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samoloty w głowie

inne wargi sromowe po porodzie?

Polecane posty

Gość samoloty w głowie

czy wasze wargi sromowe po porodxie tez wyglądają inaczej? pytam poważnie poniewaz moje były nieco wystające a teraz sie jakby schowały i mam wrazenie jakby cewka moczowa skierowana była ku dołowi , w stronę odbytu. Efekt jest taki ze sikam w kierunku nie w dół ale bardziej tam do tyłu obsikując sobie prawieze pośladki. nie rozmawiałam o tym z położną, mówiła ,ze wszystko u mnie Ok, ale ja widze ze sa mniejsze, inne, jakby obniżona jest łechtaczka.

ja coprawda sikam w tym samym kierunku co wczesniej :P ale też zauważyłam, że obniżyła mi się łechtaczka co nie ukrywam jest bardzo pozytywne :D

Gość samoloty w głowie
jw

Gość samoloty w głowie
pozytywne? ja w ogóle nie wiem gdzie ona jest. i jak ja podrazniac jak nie ma jej na swoim miejscu?

jak nie wiesz gdzie ona jest?? mnie się obniżyła, co znaczy że jest bliżej wejścia do pochwy, więc jest :classic_cool:

Gość maaajjkkk
samolot ,to jola ma nie ty

Gość wzięła i wyparowała
amaba fatima wcięło i ni ma :D :D :D

Gość samoloty w głowie
jak kiedys dotykałam to takie zgrubienie było widoczne jak się schyliłam a teraz nie ma. Piszesz ze blizej wejscia do pochwy? tylko jakos dziwnie te wargi wyglądają , jaku dziecka.

Gość Lily_Kookos
Ponowię temat bo bardzo mnie zainteresował. Ja też mam trochę wystające wargi sromowe i łechtaczkę i szczerze mówiżć jestem przerażona myśląc o tym, że po porodzie cokolwiek mogłoby się powiększyć. :( Jeśli jest tak jak piszecie, że wargi i łechtaczką są mniejsze i bardziej schowane to byłoby wspaniale. Nie jestem absolutnie gotowa na dziecko, wiem o tym. Jednak chcę wiedzieć jak to jest z tymi okolicami po porodzie. W razie czego będę myśleć o plastyce warg.

Gość to moze lepiej miej cesarke
niz masz myslec o plastyce

Gość gość
Moje wargi tez sa mniejsze. zastanawialam sie nawet czy nie zrobic sobie plastyki zeby ich pimniejszyc, nie spodziewalam sie ze po porodzie bede miala problem z glowy tzn wystawaly gdzies okolo 1,5 cm a teraz wystaja gdzies 0,5 cm. Mialam duze rozciecie podczas porodu. Nie wiem dlaczego tak jest ale jest, widocznie jakos po zszyciu skora sie sciagnela

Gość gość
a mi się znowu wydaje że wcześniej miałam wszystko bardziej w środku a teraz jakby bardziej obniżone na wierzch generalnie nie podoba mi się to i jak wcześniej śmiałam się z plastyki pochwy tak teraz uważam to za cud wynalazek....

Gość gość
przed porodem mialam mocno wystajace wargi mniejsze ale wejscie dopochwy ladne, zamkniete i ogolnie nie wygladalo to tak zle Po porodzie wargi sa takiej wielkosci ale tak jakby uszlo z nich zycie :P sa wiotkie, bez tkanki, wisza takie indycze farfocle. Wejscie do pochwy to ogromny, ziejacy otwor,Na ddodatek zle mnie zszyto i mam ubytek w skorze . Tragedia