Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KONGOSET

KOMUNIA DZIECKA W HOTELU WINDSOR W JACHRANCE

Polecane posty

Gość KONGOSET

Czy ktoś z Was oraganizowal tam imprezę komunijną i jakie macie doświadczenia w tym temacie?

Gość SETKONGO
ALE MACIE NAR EBANE..

Gość chwała Bogu nie mamy

Gość ja mojej Niuni robiłam
w Hiltonie na wyspach HulaGula, polecam

Gość moja miała na HAITI

Pytalam,czy ktoś z Was organizowal komunie w hotelu Windsor,ale odzew jest porażający! Po wpisach sądzę,że wiekszosc zna tylko hotel Hilton,który juz dawno wyszedl z mody;) Zastanawiam się, gdzie Wy wyprawiacie swoim dzieciom przyjęcia z okazji tej uroczystości,bo zaczynam mniemać,że poza siedzeniem przy kompie ,nie macie nic ciekawszego do robienia,stad brak gotówki na NORMALNY obiad w restauracji...

my swojej niuni robimy przyjecie w pijalni piwa Jędrek w Pultusku, bogate menu, szaszlyki i sosy musztardowe no i niunia za kuflowym szaleje

KONGOSET Nie unoś się...........bo dokładnie powielasz to czym Ciebie uraczono. A czym Cię uraczono to...........nie skomentuję, bo szkoda słów.. i klawiatury. Choćbym chciała nie odpowiem Ci na pytanie, bo w Jachrance to byłam ostatni raz jakieś..........dwadzieścia parę lat temu na wczasach:) Chciałam tylko powiedzieć, że ja szydzić z Ciebie nie będę, że popieram organizację Komunii w lokalach - jeśli tylko finanse na to pozwalają -i nie widzę w tym nic dziwnego. Tym bardziej w dzisiejszych czasach, gdzie od ładnych paru lat na ten właśnie sposób decydują się Rodzice "Komunistów" Dla mnie to zupełnie normalne, tak jak organizowanie imienin/urodzin w pubach/klubach tudzież innych lokalach, jak wesela itd. Dlatego też jestem bardzo zaskoczona komentarzami jakie się pojawiły.......... Życzę, by trafił się w końcu ktoś normalny na tym forum kto Ci pomoże, a jadem się nie przejmuj - wszędzie go tu pełno, zawsze musi się odezwać ktoś komu najwyraźniej baaaaaaaaaaaaaardzo się nudzi i czerpie przyjemność z szydzenia z innych, marna rozrywka, ale cóż............są ludzie i "ludzie" taka rzeczywistość.