Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ILE ZARABIA NAUCZYCIEL 1- 3 A JEDNOCZESNIE PEDAGOG ??

Polecane posty

:)

???

Gość koooooomu
marnie

ktos jeszcze?

mozna na was liczy, nie ma co....

Ale nie słyszałam, żeby mozna było łączyć dwie funkcje, czy inaczej, dwa etaty. Albo jest się nauczycielką albo pedagogiem.

Gość ejjj mila
ale zes wymyslila... a niby to dlaczego nie mozna???

Gość zalezy jaka szkola
w specjalnych placa wiecej

Gość Weronika- weronka
minimum - do 1600 minimum 1276 zł i dodatek, marnie

Gość humorek na dziś
Politechnika. Egzamin z fizyki. Profesor, który wstał lewą nogą zaczyna pytać pierwszego delikwenta. - Jedzie pan autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pan zrobi? - Otworzę okno. - Bardzo dobrze - mówi profesor - A teraz proszę wyliczyć jakie zmiany w aerodynamice autobusu zajdą po otwarciu okna? - ? - Dziękuję panu. Dwója. Następny proszę. Wchodzi drugi student. Dostaje to samo pytanie, ten sam stopień i wychodzi. Po godzinie wynik meczu profesor vs studenci brzmi 9 : 0. Jako 10 wchodzi śliczna studentka. Profesor pyta: - Jedzie pani autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pani robi? - Zdejmuję bluzkę. - odpowiada studentka. - Pani mnie nie zrozumiała. Jest naprawdę bardzo gorąco. - To jeszcze zdejmuję spódnicę. - Ale żar jest nie do zniesienia - dalej utrudnia profesor. - To zdejmuję stanik. Profesor aż oniemiał z wrażenia a studentka mówi: - Panie profesorze mogę jeszcze zdjąć majtki ale nawet jakby mnie mieli w*** wszyscy faceci w autobusie to okna nie otworzę.

A dlatego, że jeżeli uczeń narozrabia, to będzie czekał, aż pani skończy lekcje? A jeżeli trzeba będzie zorganizować spotkanie z policją, to też będą wszyscy czekać. Pedagog to pedagog, a nauczyciel 1-3 ma swoje zajęcia. Sprawdzone info. Chyba, że gdzieś w szkołach na wsiach jeszcze "coś" takiego praktykuje się, ale legalne to nie jest.