Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgfhjkml.

mam 174cm to o jak na dziewczyne?

Polecane posty

Gość dgfhjkml.

mam 17lat .. mam straszny kompleks bo od chłopaka ktory mi sie podoba jestem o niewiele niższa.. moze z 5cm ... czemu mi sie to musialo trafic?! dlaczego nie moge byc jak inne .. i 160 cm by mi starczylo ... waze 56kg ..

Gość 5 cm to nie tak mało

Gość ale wydziwiasz
co to w ogóle za problem, że jesteś tylko 5 cm niższa? Trudniej się kocha mężczyznę o 5 cm wyższego od takiego 15 czy 20 cm wyższego?

no ja jestem w identycznej sytuacji jak ty.mam 175 . jest o pół głowy ode mnie wyższy i też wolałabym żeby był większy , ale w sytuacji gdy jej się blisko to już wszystko jedno.. mnie zawsze denerwował mój wzrost, nie mogę ubrać pięknych 10 cm szpilek , bo jestem od wszystkich wyższa, a od niego to w ogóle.. ale za to jak jestem bez butów to tak czy siak mam długie szczupłe nogi.. :)

Gość dgfhjkml.
;( niby wszyscy mowia,ze jak wysoka i szczupla to ideał.. i wlasnie to jest bzdura .. :( co mi po tych nogach,jak one pieknie wyglądają w szpilce,a ja ich ubierac nie moge..

Gość daj spoójjj
nie narzekaj, nie jesteś aż tak bardzo wysoka, dużo kobiet ma taki wzrost...

Gość wallentynna
A co to za problem? Ja mam 175 cm wzrostu i wcale nie uważam, żebym była jakas strasznie wysoka, wręcz powiedziałabym, że dzisiaj dziewczyny młode są tak wysokie, że ja wręcz niknę wśród nich. Chętnie bym uropsła jeszcze z 5 cm

Ja jestem od Ciebie 13 cm wyższy. Nie przywiązuję większej wagi do wzrostu. Głupio bym się czuł gdyby bez obuwia kobieta była wyższa (czy ogólnie "większa") ode mnie. Twój wzrost jest bardzo OK :)

Gość ale wydziwiasz
No właśnie, dlaczego niby nie możesz nosić butów na wysokich obcasach? Takie buty nosi się dlatego, że ładnie w nich wygląda noga a nie po to, żeby być wyższą.

Gość qwertylkj
Mam tyle samo cm co Ty, nawet ważę 56 kilo :) Od zawsze chodziłamw szpilkach i nigdy nie robiłam z tego problemów... Kocham mojego męża i jak ubiorę szpilki to jestm ciut wyższa, ale ani mnie, ani jemu to nie przeszkadza :) Głowa do góry 174 cm to nie jest wcale dużo :)