Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaniaa

Odchudzanie a karmienie piersia

Polecane posty

Moja corcia ma 6 tyg.Po ciazy zostalo mi do zrzucenia jakies 6 kg. Karmie piersia i nie chce katowac sie dietami typu kapusciana, na cwiczenia nie mam sil. Duzo spaceruje, staram sie nie objadac tylko jesc racjonalnie,ale wskazowka na wadze jakos stanela w miejscu... Ile Wam zajelo 'dojscie' do swojej wagi?

3 miesiące. W ciąży przytyłam prawie 20 kg. Najtrudniej zrzucić właśnie te ostatnie 5 kilo;) Cierpliwości i powodzenia;)

Musisz byc cierpliwa...i polecam karmienie piersia, u mnie to poskutkowalo...przed ciazia wazylam zawsze w granicach 71-73 kg, w ciąży przytyłam 14, 5 kg, które zrzuciał w niecąły m-c, potem kolejne 10 kg zleciało w mgnieniu oka...najbardziej intesywnie karmiłam do 13 m-ca a potem tylko na wiecżór i w nocy ( w sumie 20 m-cy) obecnie synek ma 2,5 roku a ja bez zadnych diet i specjalnych ćwiczeń (ewentualnie spacerki) i waże 66 kg...i waga sie utrzymuje, a czasami spada....także gorąco polecam karmieni piersia, u mnie to podziałało...

Gość no wiesz jesli bedziesz
jesc wszystko na co masz ochotę to nawet nieustanne karmienie piersią cie nie odchudzi- trzeba patrzec na to co sie je i troche sie ruszac;)

mozna ograniczac kalorie, ale trzeba DUZO pic zwylej wody...to chyba kazda karmiaca wie ze bez tego pokarm sie zmniejsza... takze racjonalne zywienie bez objadania, mniejsze porcje na talerzu, mniej slodyczy i duzoooo zwyklej wody niegazowanej i powino zadzialac..do tego ruch , spacerek...

no wlasnie, zapominam czasami i pije dopiero jak umieram z pragnienia...