Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mini_mi1

Mój mąż mnie strasznie wkurza!!!

Polecane posty

Gość Mini_mi1

Słuchajcie, poradźcie mi coś, może ktoś też miał taki problem z mężem/żoną/partnerem, Otóż mój mąż notorycznie o wszytkim zapomina, że miał coś zrobić, kupić, załatwić. I nie chodzi tu o mega ważne czy niewykonalne rzeczy, ale o zwykłe codzienne sprawy. Wszystko jest na mojej głowie, dom, dziecko, rachunki, zakupy (nawet jak zrobię mu dokładną listę, to, jeżeli jej nie zapomni albo nie zgubi, to i tak połowy rzeczy nie kupi). O niczym sam nie pomyśli, a jeśli go poproszę, żeby coś zrobił, to owszem, nie ma problemu, gorzej z wykonaniem. Miał wynieść stół do piwnicy - stoi już miesiąc. Miał posprzątać samochód- klei się od roku itp itd. Ciągle słyszę tylko "przepraszam, zapomniałem/wyleciało mi z głowy/ zrobię to jutro (a to jutro się ciągnie i ciągnie w nieskończoność).Czasami proponuje mi, żebym odpoczęła, a on posprząta, np. poprasuje (oczywiście tego nie robi, a ja mam potem dwa razy więcej pracy). Już nie wiem jak mam z nim postępować, czuję się przeciążona, chciałabym też tak móc niczym się nie przejmować, ale nie mogę. Za mnie nikt nie pomyśli, niestety. Mam już tego dosyć, nie jestem jego mamusią i nie mam zamiaru go ciągnąć za sobą całe życie. Nie pomagają ani prośby ani groźby, nic. Co robić???

Gość twój opis wskazuje
że masz kłopoty z tarczycą - zrób badania

Gość Nie dzisiaj i nie o tej porze
to pytanie zadaj. Teraz na kafe same dzieciuchy przed kompami siedzą, bo się ze szkółki pourywały wreszcie. Chłopa radzę poćwiczyć - jak mu będzie na czymś zależało - "zapomnieć" raz, drugi, trzeci, a jak się zacznie pieklić, to mu grzecznie wytłumaczysz co i jak.

Gość odpowiedni kochanek
znajdz sobie lepszego kochanka:)

Gość odpowiedni kochanek
a co powiesz na kochanka??? on cie może zadowolić:) i bedziesz wniebowzięta:)