Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukująca sensu Zuzanna 27

W czym ludzie ładni i szczupli są lepsi od otyłych i brzydkich ?

Polecane posty

Gość Poszukująca sensu Zuzanna 27

Nie lubię kobiet eksponujących swoje ciała. Odsłąniajacych zgrabne opalone brzuchy. I nie rozumiem facetów lecących na takie kobiety, jakby niczego poza urodą nie szukali. Czy 6 kg nadwagi to faktycznie powód do skreślenia wrażliwej kobiety. potrafię dać czułość mężczyźnie.

Gość Chciałabyś faceta
któy leci na laskę z zesmażonym w solarium brzuchem :o ? Daj spokój, faceci lecący na takie laski, co nie mają do zaoferowania nic poza tymi wdziękami wątpliwymi, są najczęściej tak samo puści jak one... Pamiętaj: Każda potwora znajdzie swojego amatora! :) 🖐️

Gość
bardzo lubię eksponować swoje zgrabne ciało,nie widzę w Tym nic złego

Gość AngelEye23
Zuzka nie każda szczupła kobieta jest szczęśliwa, uwierz mi.... A nawet czasami jak patrzę na te z paroma kilo więcej to myślę sobie że musza być szczesliwe bo widać ciągły uśmiech na twarzy.... Zresztą nie każdy też facet jest taki, że leci na szczupłą.... Ja sama jestem szczupła, zawsze byłam, zawsze słyszałam od koleżanek że jak mi dobrze, bo taka figura ładna, że mogę jeść wszystko i w duzych ilościach i nic na fogure to nie szkodzi itp itd tylko że np jeżeli chodzi o facetów to jakoś te koleżanki miały zawsze większe powodzenie niż Ja z tą "świetną: szczupłą figurą, co nie znaczy ze nie miałam faceta i ze nie mam, bo mam, tylko że niegdy nie były to kolejki do mnie.....

nie są lepsi, tylko ładniejsi ;) przyjemniej się patrzy, miłe efekty wizualne i estetyczne szczęśliwi mogą być i szczupli i grubi ale wygląd atrakcyjny to obecnie wartość sama w sobie jak ktoś nie pojmuje realiów aktualnych czasów - jego problem

wolę ładne szczupłe, zgrabne dziewczyny bo mnie podniecają. Tłuste baby mnie nie kręca i choćby nie wiem jak taka kobieta była mądra i czuła nie zechce na nia nawet spojrzeć. Mówimy stop roztytym baleronom

Poza tym nikt nie powiedział że jak ładna i szczupła to zaraz musi byc glupia. A lepsi od grubasów może sa dlatego że wolą pójść na siłownie czy basen zamiast obżerać się przed TV i się nad soba użalać

Gość knsDLm
nastepna rozżalona pusia

Gość matkoboskalitościiiiiiiiiiii
Autorko, po tych słowach: "Nie lubię kobiet eksponujących swoje ciała" od razu widać, że masz zrytą psychikę i paskudny charakter. I to właśnie dlatego jesteś sama, a nie z powodu nadwagi! Jak w ogóle można kogoś "nie lubić" z powodu wyglądu, nie znając tej osoby zupełnie? Skocz po słownik, bo mylisz pojęcia. One mogą ci się co najwyżej nie podobać, ale problem w tym, że im po prostu zazdrościsz! Ja mam nadwagę o wiele większą od twojej, na solarium nie chodzę, bo to szkodliwe i bardzo postarza. I co? Zawsze miałam wielu adoratorów, a teraz mam wspaniałego męża. Pamiętaj, że ludzie odbierają cię tak, jak ty się sama czujesz!