Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona999

Czy on cos do mnie jeszcze czuje?

Polecane posty

Gość zagubiona999

Hej:) mam problem z bylym chlopakiem i licze na wasza pomoc. Rozstalismy sie kilka lat temu, dodam ze to ja go zostawilam i poszlam do innego. Jednak kiedy zrozumialam ze dalej go kocham chcialam do niego wrocic - ale on juz nie chcial. Udawal ze mnie nie zna, nie gadal ze mna a wrecz unikal. Dopiero w tym tygodniu poszedl do mnie na przystanku, rozmawialismy bardzo dlugo i musze powiedziec ze bylo bardzo milo, tak jak kiedys. Minelo kilka dni i spotkalismy sie znowu. Na poczatku gadalo nam sie dobrze a potem po prostu braklo tematow. A to nie wszystko kilka godzin pozniej spotkalismy sie przypadkiem na osiemnastce mojej kolezanki... to byl szok. z poczatku udawalam ze go nie widze ale on do mnie podszedl - zapytal co tu robie i byl bardzo mily. chwilke potem dosiadl sie ze swoimi kolegami do mojej paczki. Gadalismy dlugo, bylo super ;) az do momentu kiedy zaczal mmie przytulac, mowic ze jestem jego i czy nie chcialabym wrocic z nim z imprezy zamiast z moimi kumpelami. Potem poprosil abysmy poszli w jakies spokojone miejsce ... bylismy tam sami zaczal mnie namietnie calowac,dotykac, trzymal mnie za rece i patrzyl czule w oczy. po jakims czasie wrocilismy na impreze, posiedzial z nami chwile czule mnie obejmujac. moje kolezanki byly pewne ze do siebie wrocilismy. strasznie sie zdziwilam kiedy nagle poszedl do swoich znajomych i mnie totalnie olal przez godzine udawal ze mnie nie widzi (dodam ze byl trzezwy i nie pil). kiedy juz musialam isc powiedzialam ze wychodze a on powiedzial tylko "pa" i odszedl. dzien po imprezie napisalam do niego ale on odpisywal zdawkowo a potem wogule przestal... Nie musze chyba dodawac ze go kocham i to co sie stalo dla mnie cos znaczylo. Co myslicie o jego zachowaniu, czy on moze cos do mnie czuc czy byla tylko to przygoda na jedna noc?

Gość chcial sie odegrac
i tyle spalas z nim wtedy ?

Gość ghgfhjgujj
to ile mieliscie lat jak sie rozstaliscie skoro bylo to kilka lat temu a spotkaliscie sie na 18 kolezanki?:P mialas 10 lat? :P no chyba ze masz 22 i kolezanki 18 letnie:D

Gość zagubiona999
Nie spalam z nim, ale proponowal mi zebysmy wrocili razem z imprezy i poszli do domu (mojego lub jego ) wiec malo brakowalo... ale jesli poszlibysmy to cos by to chyba znaczylo Mielismy ok. 16 lat, teraz mamy po 18...

Gość zagubiona999
Prosze o jakies madre odpowiedzi... :)

Gość dziewczyna_znad_morza
1) odegral sie, a zemsta bywa wyjatkowo slodka 2) stwierdzil ze na niego za bardzo lecisz, nie jestes zadnym wyzwaniem 3) liczyl tylko na sex, skoro go nie dostal to Cie zignorowal 4) przekonal sie ze nic do Ciebie nie czuje, wiec dal sobie spokoj

Gość zagubiona999
Niewiem dlaczego ale nie zgadzam sie z tymi wypowiedziami... Moze dlatego ze wszystkie sa dziewczyn, a nie wypowiedzial sie zaden facet. Poza tym moj byly chlopak nigdy taki nie byl... i raczej sie nie zmienil bo jest bardzo uczuciowy i nie chcialby mnie skrzywdzic - tego jestem pewna. Wiekszosc naszych znajomych na tej imperezie stwierdzilo ze znowu do siebie wrocilismy a on zachowywal sie tak jakby swiata poza mna nie widzial... dlatego tak sie tym przejmuje. Prosze o szczere wypowiedzi najlepiej chlopakow ;) czy wy byscie tak postapili ? pozdrawiam.