Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inezand

Stosował kto ś natinuel- SEBA FLUID 12?na trądzik?

Polecane posty

Dostałam właśnie buteleczkę tego preparatu i nie wiem czy warto zaczynać- dosyć silny skład: AHA_BHA Azelaic-acid Sebosoft-Vit.PP szukam wszelkiego ratunku, nawet antybiotyk nie pomógł...:(

Gość gość
Jest rewelacyjny! Oczywiście samo leczenie zewnętrzne to za mało, należy zmienić dietę, unikać ostrych przypraw, słodyczy i fast-foodów. Antybiotyków nie polecam, mi rozwaliły wątrobę, co spowodowało nasilenie trądziku. Medycyna tybetańska świetnie sobie radzi z problemami skóry- polecam. U mnie dokonała cudów- wyleczyła mnie z bolesnych ropnych wykwitów, a Seba Fluid świetnie goi te drobniejsze, które pojawiają się już bardzo rzadko. Najlepiej działa po spłycaniu skóry pilingiem Jadwigi (coś mocniejszego od mikrodermabrazji), gdy nakłada się go punktowo na nowe zmiany. Wszystko jednak zależy jaką masz cerę. Moja jest gruba i mało co ją rusza, ale po pierwszym użyciu Seba Fluidu przez wiele godz. była mocno zaczerwieniona (za dużo nawaliłam i po całości twarzy), ale już przy następnym użyciu było ok. Najlepszy środek zewnętrzny na skórę, na jaki trafiłam od 13 lat swych zmagań z chorobą ;)

Gość gość
Na trądzik o wiele lepszy jest krem z firmy Bandi z kwasem pirogronowym i salicylowym :)