Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieRomek

dlaczego praktycznie wszystkie dziewczyny na randkach internetowych są brzydkie?

Polecane posty

Gość NieRomek

To smutne jest, jak sie zdarzy jakaś ładna to albo jest w zwiazku albo się okazuje że zdjęcie to podpucha :/

To może umów się z jakąś na żywo? a nie przez neta.... widocznie ładne dziewczyny już nie siedzą na czatach itp.

Gość zepsuta świeżynka aa
Na żywo? Zapomnij.Trzeba jakoś sie prezezntować :P i zwenetrznie również,niby wyglad nieważny , ale najwazniejszy( na pierwszy rzut..)

Gość sfdcdcd
ładne racja , racja.

Gość NieRomek
Nie o to chodzi że unikam spotkania na żywo, wręcz przeciwnie, problem polega na tym że nie lubie jakiś dyskotek czy coś w tym stylu, nie bawi mnie to. A jak sie spotykam na zywo z dziweczynami z randek interentowych to niby mi sie fajnie z wieloma rozmawia ale nie pociagaja mnie fizycznie :/ Niech mi ktos powie gdzie sie pochowaly te ładne, tylko prosze nie mowcie ze wszystkie sa w zwiazkach :(

Gość jak dla Ciebie
może w lesie :P przed Gorzowem

to zdjęcia, które Ci wysyłają aż tak bardzo mylą się z rzeczywistością?

Gość Youlka
takie gadanie to mit.Teraz coraz wiecej zupełnie ciekawych dziewoooch siedzi w necie.Jaka przyczyna?Rózna...zawód miłosny,brak ochoty czy siły na wyjście,bo po pracy czy zajęciach na uczelni nie mają zapatrywań na wypad do city...ale tez wiele jest w samotnych zwiazkach...nie zgarniaj wszystkich do jednego wora bo to niesprawiedliwejszyn too much

Gość felamela
Umawialam sie kiedys czesto przez internet i uwazam,ze wiekszosc facetow jest beznadziejnych .Z czasem przestalam mowic jak bede ubrana i widząc delikwenta ,ktory mi nie odpowiadal dyskretnie znikałam,nim mnie zuważył.

Gość NieRomek
No dobra, wiem ze sie zdarzaja ladne bo sam taka poznalem na randkach swego czasu i bylismy ze soba 3 lata. Zastanawia mnie tylko czy sie przypadkiem jakies zwyczaje wsrod ludzi nie zmienily od tego czasu i moze siedza gdzies po bilbiotekach albo w galeriach handlowych... ;)

Gość NieRomek
@agnet Nie oceniam juz zbytnio wygladu po zdjeciach bo wiem ze zdjecia po prostu klamia i wiem ze czasem ludzie wygladaja na nich znacznie gorzej niz w rzeczywistisci

Gość sekimmm
niestety to dziala w obie sstrony faceci tez piekni nie sa

Gość Sprs
Chcą cię naśladować.

Gość wedfbv
Faceci boją sie wyjść poza szklany ekran , to zderzenie dla wielu z rzeczywistością ,niestety.Niektózy preferują tylko taki szklany układ :), ale są i anty i wychodzą

Gość ewel277779
patrzac na zdjecia to 2 na 10 facetow jest ok, a z dziewczyn 5/10

Gość ladne pierdola
I kasuja wiadomosci jak takie gbury pisza za duzo tego ,pokazuja sie w necie zeby troszke cisnienie popodnosic i pobajerowac a nie zeby wyrywac chyba ze jakies łatwe i na ilosc ida,a te brzydkie lapia sie wszystkiego zeby nie byc same a noz jakis towar sie trafi pozatym nie ma brzydkich kobiet sa tylko zanidbane :P

Gość kobiecy profil na randkach
loguję się na randkach od jakiegoś miesiąca, jest sporo chętnych facetów niestety wizualnie większość z was po 30-tce to są za przeproszeniem dziady a co gorsza ta niesamowita pewność siebie ...

Gość hfhsadf
Rzeczywiście na portalach randkowych to jakoś niezbyt atrakcyjne dziewczyny się reklamują (faceci pewnie też ale nie wiem bo ich nie oglądam). Ładne 2% i to jeszcze prostytutki, przeciętne z 15-25%, reszta......

Gość jak przetlumaczyc kretynom pr
"jak przetlumaczyc kretynom prawdy zyciowe na kafeterii?! najpierw naucz sie PRAWD WIARY!!!!! TY TŁUMOKU! jestes głupszy niż ustawa przewiduje :( \ pomódl się

15% to księża

uciekam stąd do normalnych nie zaprzątam głowki

Gość załamany_jak_ch...
nieprawda!!!! byłem na pary fajnych randkach z ładnymi dziewczynami. Zaprzeczam kategorycznie:) A z jedną teraz 'biegam', więc temat do zamknięcia, hehe

Gość zdxfcghjkl
ok. byłes byłeś ,romuś , ale nie klnij , bo z ks. zrobi się szewc

Gość załamany_jak_ch...
nie Romus tylko Piotrus

Gość yuthfvdscaxz
sryutuś

Gość hfhsadf
Odwołuję. Teraz jak zajrzałem na portal randkowy to dosyć ładne dziewczyny można zobaczyć (wcześniej z dwa lata nie wchodziłem).

Gość NieRomek
No i niby gdzie je zobaczyles?