Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

raczej tak

Dlaczego w XXI wieku dyskryminuje się homoseksualistów?

Polecane posty

Dlaczego w XXI wieku dyskryminuje się homoseksualistów? Dlaczego NFZ refunduje leczenie tylu chorób w tym i przewlekłych chorób psychicznych a nie refunduje leczenia homoseksualizmu? Wstyd żeby tak dyskryminować chorych ludzi! Uważam że mają oni pełne prawo do tego by NFZ refundował im leczenie tej strasznej choroby!

Gość popieram trzeba im
udostępnić leczenie :classic_cool:

Gość józio
bo do tej pory nie zrozumiała ludz-kość , że po to mężczyznom Natura dała odbyty by mogli nimi być.

18:31 [zgłoś do usunięcia] adenozynotrójfosforanowa bo oni wcale nie uważają sie za chorych. A który chory psychicznie uważa się za chorego?

Gość fdsagsdag
18:30 [zgłoś do usunięcia] pierdol sie i wypierdalaj z kafe 18:31 [zgłoś do usunięcia] pojebaniec z ciebie idz w ch*j stad DWA PIĘKNE PRZYKŁADY HOMOTOLERANCJI!

Gość
a nie lepiej żeby każdy sie zajął swoim łózkiem ? :classic_cool:

Gość gfufvguycvfuitgyutf
bycie pedałem nie jest chorobą tylko modą która dopada pojebanych ludzi. którym debile wmawiaja ze to jest normalne

18:35 [zgłoś do usunięcia] przerwa miedzy palcami 90 a nie lepiej żeby każdy sie zajął swoim łózkiem ? 1. Skoro tak to czemu każdy nie może mieć swojego świata? Czemu leczy się schizofreników? 2. Skoro tak to czemu oni koniecznie chcą by wszyscy wiedzieli kogo mają w łóżku? Po co te parady dewiacji i inne wkurwiające manifestacji inności?

Gość DO gfufvguycvfuitgyutf
gfufvguycvfuitgyutf bycie pedałem nie jest chorobą tylko modą która dopada poj**anych ludzi. którym debile wmawiaja ze to jest normalne ------------------------- Otrzymujesz właśnie oskara za najgłupszą wypowiedź na kafe. Gejem jestem od urodzenia, nigdy nie traktowałem tego jak coś modnego, raczej jak klątwe z którą trzeba żyć

Gość do raczej tak
A co ty myślisz że my wszyscy robimy parady dla gejów? Te parady to mały odsetek całej społeczności, jest wielu gejów którzy sami uważają te parady za debilne. Między innymi ja i wszyscy moi znajomi tak twierdzą.

Gość
1 bo schizofrenicy moga być niebezpieczni dla otoczenia, a peduy na tyle ile kazdy przecietny człowiek 2 na pewno nie wszyscy, są odchyleńcy jak i grupie hetero... a po za tym czesc pewnie robi to tylko po to aby robic, cos robic, jakos isteniec

18:40 [zgłoś do usunięcia] DO gfufvguycvfuitgyutf gfufvguycvfuitgyutf bycie pedałem nie jest chorobą tylko modą która dopada poj**anych ludzi. którym debile wmawiaja ze to jest normalne ------------------------- Otrzymujesz właśnie oskara za najgłupszą wypowiedź na kafe. Gejem jestem od urodzenia, nigdy nie traktowałem tego jak coś modnego, raczej jak klątwe z którą trzeba żyć I ty hipokryto domagasz się żeby normalni ludzie tolerowali twoje dewiacje? Trochę pokory hipokryto, nie nazywaj poglądów innych ludzi z którymi się nie zgadzasz głupimi... albo nie oczekuj tolerancji wobec siebie hipokryto.

Gość do raczej tak
to że 1000 żon w mieście zdradza swoich mężów, nie znaczy że wszystkie kobiety hetero są kurwami, prawda?

Gość www.tnij.org/toys2009
w starożytności homoseksualizm był czymś normalnym,Platon nauczał siedząc w otoczeniu młodych chłopców

Gość właśnie zanim zaczniemy
wyganiać ich na Sybir i wyzywać od zboczeńców może niech ktoś zaproponuje jakąś alternatywę w postaci leczenia. Wtedy okaże się na serio na ile jest ono skuteczne, na ile ludzie są potem szcżęśliwsi i czy to rzeczywiście jest uleczalna choroba czy tylko dyspozycja.

Gość jestem gejem i
lubie siedziec na kafe, czytać co tępa masa katolików i dresiarzy ma do napisania aby się ośmieszać :D

Gość
ale jak Wy sobie wyobrażacie ich leczyc? przymusowe ogladnie gołych babek i wmawianie im że tak jest sexy ?

Gość józio
dajta se kużwa wszystkie nawzajem ŻYĆ!

18:45 [zgłoś do usunięcia] właśnie zanim zaczniemy wyganiać ich na Sybir i wyzywać od zboczeńców może niech ktoś zaproponuje jakąś alternatywę w postaci leczenia. Wtedy okaże się na serio na ile jest ono skuteczne, na ile ludzie są potem szcżęśliwsi i czy to rzeczywiście jest uleczalna choroba czy tylko dyspozycja. Jest wiele przypadków ludzi którzy się z tego wyleczyli i są szczęśliwi, raz był program na TVP2 w nocy w którym byli tacy ludzie. I oni twierdzili że są szczęśliwi i normalnie żyją, mają rodziny, dzieci...

Gość uważam że temat jest warty
dyskusji. Osoby potępiające homoseksualizm mówią, że to nienaturalne, zboczenie, choroba, ale ludzie chorzy na coś innego, np. cukrzycę nie budzą agresji tylko raczej dyskusję na temat leczenia, współczucie itp. Podobno za granicą praktykuje się leczenie homoseksualizmu. W Polsce będąc gejem nawet nie ma się szans, żeby przekonać się, czy terapia pomaga, czy jest tylko niepotrzebną ingerencją w psychikę. Myślę że autor topiku, choć chciał być ironiczny ma racje - powinno się refundować leczenie homoseksualizmu, jeśli ktoś tego chce.

Gość dumna lesbijka
Jest mi wstyd że jestem Polką jak czytam takie wypowiedzi. Żałosne że w XXI wieku w Polsce jest takie zacofanie i pozwala się tępej masie gówno wiedzących moherów na obrażanie ludzi.

Gość właśnie zanim zaczniemy
zgadzam się, również czytałem gdzieś leczeniu homoseksualizmu za granicą, które odnosiło sukcesy, kończyło się porażką, różne były opinie, ale uważam, że należy próbować i dać homoseksualistom tę możliwość w Polsce.

Gość do lesbijki
tez mi wstyd za tych ludzi. przez takich idiotów jesteśmy uważani za zacofany naród

Gość Normalna kobieta hetero
Ja napiszę krótko: LECZYĆ TO WY MOŻECIE, ALE SIEBIE I SWOJE RODZINY Z ALKOHOLIZMU, PATOLOGII I ZACOFANIA. NIE WPIERDALAJCIE SIĘ Z ŁAPAMI W CUDZE ŻYCIA, SPÓJRZCIE NA SWOJE PODWÓRKO - NA SWOJEGO ZARZYGANEGO OJCA I BITĄ MATKĘ.

Gość Bo ludzie
są głupi i mają wszy jak ruskie czołgi.

Gość do normalnej kobiety
Racja 🌼

Gość Bo polska to
żałosny zacofany kraj pełen zjebanych moherów, hipokryci latają co niedzielę do kościoła a na tygodniu obrażają ludzi, chleją wódę i biją swoje żony/dzieci... żałosne polaczki

Gość łał jacy postępowi
się znaleźli , jak reszta będzie jadać stolec to pewnie też to będziecie robić :o