Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaplica

lo psia kostka szykuje mi sie randka...

Polecane posty

Gość kaplica

z gosciem z internetu. jak tu schudnac z 5 kg, wybielic zeby, usunac blizny zmienic sie w ekstra babke w 5 dni ?aaaa

Czarodziej potrzebny na gwałt;))) A tak na poważnie...po protu bądź sobą i tyle:)

Gość nananananananananaaa
nie denerwuj się , usiądz , wez 7 głębokich oddechów , odpręż się - masz jeszcze dużo czasu :) A tak na poważnie , było facetowi łgać jaka to z ciebie miss ? :)

Gość kaplica
no wlasnie, a nie ma tu zadnego czarodzieja ?;) mam plan by byc soba, ale wiem ze ten facet... no coz,najwyzej przelkne pigule kokodzambo i do przodu :)

Gość wqewqe
bylo klamac na temat wagi i dawac zdjecie upiększone w photoshopie? :P

Gość kaplica
nie lgalam mu, pokazalam mu swoje oblicze- oczywiscie w najlepszym wydaniu i sprzed roku, nie jestem jakas szpetna, ale mam takie wady ktorych sie wstydze... zaraz zaczne zalowac ze sie zgodzilam. ja dziki czlowiek z azji normalnie ;)

Skoro widział Twoje zdjęcie i chce się spotkać to spoko;) Wady każdy ma,on pewnie też.Nie dołuj sie na zapas.Spotkasz się,zobaczysz co i jak i ewentualnie później będziesz się martwić.

Gość kaplica
jak rozmawialam z nim przez tel.to probowalam mu jeszcze powiedzec, ze ze mnie zadna mudelka, zeby sie nie nastawial, ze jakas seksi bomba przyjdzie, a on na to zebym tak nie mowila, ze nie wolno mowic o swoich wadac (no ze niby wtedy inni zaczynaja je dostrzegac... kurna, no widac, ze ma cisninie "na wyglad"...) no jak juz sie spotkamy to pewnie nie bede przejmowala sie wygladem, bede myslec jak tu nie zrobic z siebie zbytniej dziwaczki :)

Gdyby miał ciśnienie na wygląd,to po Twoim stwierdzeniu,że żadna z Ciebie modelka powiedziałby "do widzenia".A skoro chce się spotkać,to chyba coś znaczy.Idź na tę randkę i baw się dobrze.I przede wszystkim bądź sobą a wtedy na pewno nie wyjdziesz na dziwaczkę.Powodzenia;)))

Gość kaplica
ok, dzieki za slowa otuchy.dawno nie bylam na radnewu w postaram sie podejsc na luzie :)

Gość napisz jesli mozesz
ile masz lat :-)

Gość kaplica
25 lat juz mam a problemy nastolatki :)