Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółtacytryna

jak z tego wybrnąć ? problem

Polecane posty

Gość żółtacytryna

sytuacja ma sie tak nie cały miesiąc temu rozeszłam sie z chłopakiem (prawie 3 lata z sobą byliśmy) na początku był przekonany że lepiej mu bedzie samemu itp zawsze byłam taka że pierwsza wyciągałam ręke ,czekałam cierpliwie ,wiedzial o tym,jednak gdy sobie szczerze pogadaliśmy powiedziałam mu że nie licze na to że wróci nie bede czekać i sie z tym pogodze wtedy w nim jakby sie ruszyło coś że faktycznie moge odejść zaczął sie starać pisać milej jakieś 'podchody' takie.Wczoraj byliśmy na imprezie jego szkoły przywitał sie normalnie potem potańczyliśmy było ok. do momentu w którym jakieś frajer nie zaczął sie do mnie podwalać jasno mu powiedziałam że nie i odepchnęłam go na co mój ex pokazał mi ironiczne 'ok' i poszedł,poszłam za nim i powiedziałam że chyba nie myśli że ja coś zrobiłam na co on czy ma mu wyje*** zatkało mnie i powiedziałam że nie warto na co on mam wyje**** nie jesteśmy razem.Gdy wróciłam do domu otrzymałam sms że kręciłam do niego tyłkiem i to dlatego podszedł do mnie (typowy kogucik z kążda tam chciał obracać) jak on mógł w ogóle ? przecież ja nic nie zrobiłam a on ma swoje zdanie i nie da sobie przetłumaczyć . co robić ? :( było już dobrze przecież ..

Gość glupie problemy gimnazjalistow
:D

Gość żółtacytryna
nie jestem gimnazjalistka -.-

Gość illooo
ale mata problemy dzieciaki