Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagódka11

piersi na poczatku ciazy

Polecane posty

hej wszystkim jestem teraz w 3 miesiacu ciazy (11 tydzien) jestem szczupla i gdy piersi zaczely mi rosnac od samego poczatku ciazy od razu to zauwazylam, do tego czasu urosly jakis rozmiar wiecej, a teraz od ok 3 tyg w ogole przestaly rosnac ;/ czy mam sie tym martwic czy to normalne?? nie wiem co robic, podobnie z brzuchem na poczatku zauwazylam ze troszke sie zaokraglil, tak ze tylko ja to dostrzegalam a teraz wydaje mi sie ze stanol w miejscu..;/ wizyta u lekarza dopiero za 2 tyg a ja sie juz bardzo denerwuje czy z malenstwem wszystko w porzadku Prosze o pomoc..

jestem jak ty w 11 tygodniu ciąży i piersi dopiero jakieś 4 dni temu lekko mi nabrzmiały.. ale nadal mieszczę się w biustonoszach które mam.. nie sądzę żeby był to powód do zmartwienia.. tak samo z brzuszkiem.. płaski jak deseczka.. ale wiem że lada dzień nadrobię.. i Ty również się nie martw;) powodzenia;)

hej dzieki za odpowiedz :) mam nadzieje, ze wszystko jest u mnie OK, bo mi piersi zaczely rosnac od samego poczatku ciazy w przeciwienstwie do Ciebie. Masz juz wyznaczony termin porodu? ja mam 7.06.2010 :)

Mi tam się wydaje że wogóle mi brzuch nie rośnie (13tc) , ale od innych słysze teksty typu ''ale Ci szybko brzuuuch rośnie'' albo ''ja taki brzuchol to miała w 5 msc'' . A piersi to też mi bardzo syzbko rosną . Wię wszystko o opisujesz jest normalne moja droga ;)

mi na poczatku piersi w ciągu miesiąca urisły o rozmiar i nadal się powiększaja ale juz wolniej. Co do brzucha to ok 8-10 tyg był wiekszy niz teraz (12 tygdz) ale wynikało to chyba z dwóch rzeczy - po pierwsze miałam wtedy zaparcia, a po drugie brzuch wywalalo mi do przodu. A teraz już ten brzuszek rozszedl się na boki - talia zniknela ale brzuszek juz nie jest taki widoczny.

Gość kurzawka na forum
a czy piersi ulegają jakims innym zmianom?czy sa twardze?bolą?ciemnieja brodawki?jakies żylki sie pojawiaja?prosze o odpowiedzi!

to dobrze, bo juz sie martwilam. W ogole caly czas mam takie leki, ze cos sie stanie, to pewnie dlatego ze na samym poczatku ciazy zaczelam krwawic i spedzilam 2 tyg w szpitalu ;/ na szczescie juz jest dobrze, ale ciagle sie boje... ja na poczatku mialam bardzo twarde piersi, az gorace i byly wrażliwe na dotyk, szczegolnie po bokach. Teraz juz nie sa takie twarde i przestaly byc tak wrażliwe. Brodawki tez troszke mi sciemnialy i urosly :) pordrawiam cieplutko :)