Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warunek wstępny

dziś już nawet o kobietę nie trzeba się starać

Polecane posty

Gość warunek wstępny

wystarczy zamachać portfelem i zaprosić do samochodu :D

Gość warunek wstępny
chociaż takiemu maszkaronowi jak ja nawet to nie pomaga :(

Gość 1255
nie kazda

Gość warunek wstępny
dlatego wszystkie moje oszczednosci wydalem na zajebisty portfel :classic_cool:

Gość warunek wstępny
ale nadal żadna mnie nie chce, więc uprawiam seks analny z kolegą menelem spod sklepu :o

Gość Ewellinka
:D kocham podszywaczy 😍 ;)

Gość warunek wstępny
ewelinka bo ty jesteś nawet podszywem kobiety

kolejny popierdoleniec.Możesz przestać uogólniać?!Jest cała masa kobiet które są z kimś nie tylko dla kasy, a że ty spotykałeś tylko takie ''kobiety'' no to szczerze wspolczuje ale moze tylko na takie zasługujesz...

Gość Ewellinka
:( nie jestem wystarczająco kobieca? a ta zgrabna nóżka, którą teraz wystawiłam spod kołderki? :D

Gość beatka sdsd
machasz portwelem i wsiadają? chyba spod latarni.

Gość warunek wstępny
to już nie jest uogólnianie tylko sprawa jasna a ty lepiej zacznij szukać dobrego typa z samochodem bo się spóźnisz

Gość Ewellinka
no to ja już nie mam co się w temacie wypowiadać, skoro autor uznał, że nie jestem kobietą...

Gość warunek wstepny
i kocham zjadac swoja kupe, a mocz najlepiej gasi mi pragnienie

Gość abc100
aha, już to widzę. Tylko niby tak się żalisz, usprawiedliwiasz, bo jak sam piszesz wolisz mlodzieńców.

Gość ouu nieee
:O

Gość dfgdfgdf
Prawda to

Gość Autorze bzdury piszsesz
Powiem Ci, ze stajesz sie taki jak ludzie z ktorymi sie zadajesz. Dziewczyny w ktorych towarzystwie bywam w przewazajacej wiekszosci sa bardzo wartosciowymi wrazliwymi osobammi.

Gość warunek wstępny
Kobiety powoli:p dopiero otworzyłem swe podwoje, nie pchac sie!!! zalicza po kolei, no która była pierwsza?

yhh. bez uogólniania proszę. to, że Ty trafiasz na 'takiego typu' kobiety, to jeszcze nie oznacza, że tylko takie istnieją. jest masa kobiet, które znają swoja wartość i się szanują.

Gość Darker to niewesole, ale
wiekszosc kobiet oczekuje takiej walki. Ja nie walcze. Spasowalem.

Darker: po pierwsze jak zależy Ci na kobiecie, to nie powinna u Ciebie byc 'jakąś pindzią' a po drugie, to także nie uogólniajmy, że każda ma taką 'liste'. ;D

Gość powiem tak:
Nie wszystkie lecą na samochód owszem. Ale przy zdecydowanej większości trzeba poprostu sponiewierać kobietę wtedy adrenalina jej skoczy i będzie miała zapewniony związek bez nudy :). Oto przepis na sukces.

Gość do do powiem tak
Po twojej wypowiedzi i słownictwie stwierdzam, że ty prezentujesz poziom tego co jest właśnie (eh opanowałem się brzydko się nie będe wyrażał). Po drugie wróc się do podstawówki i naucz się czytać ze zrozumieniem. GDZIE JA NAPISAŁEM ŻE PONIEWIERAM KOBIETY!!!????? To debilni dranie tak robią i oni mają extra wzięcie. Na to miast jeśli jesteś kobietą to ci powiem że wy większości dobrych facetów którzy o was zabiegają macie gdzieś bo są nudni. I nawet nie wciskaj, że jest inaczej bo same posty na tym forum na to wskazują. Po trzecie GDZIE JA NAPISAŁEM, ŻE O KOBIETY NIE WARTO SIĘ STARAĆ????!!!!. Pokaż mi taką co docenia to, że facet jest dla niej dobry to będe się starał. ( o takie się właśnie warto starać co lubią dobrych facetów) Ale takich jak na lekarstwo i to w dodatku chyba jakąś receptę trzeba mieć. Aha i jeszcze jedno powiem ci tyle. Jest dużo kobiet, które nie zasługują na staranie. Twoim słownictwem i wypowiedzią (jeśli jesteś kobietą) wybiłaś się na pierwsze miejsce z nich. Powodzenia w obdrabianiu strat. I nie zdziw się jeśli któryś zamiast ciebie zdecyduje się na faceta ;p HAAAAAHHA

Gość do powiem tak
"powiem tak: Nie wszystkie lecą na samochód owszem. Ale przy zdecydowanej większości trzeba poprostu sponiewierać kobietę wtedy adrenalina jej skoczy i będzie miała zapewniony związek bez nudy . Oto przepis na sukces." piszesz i nie czytasz, co napisałeś, debilu.

Gość Too znowuu jaa
O facetów tym bardziej - błyśniesz cyckami w rozmiarze 'D' i każdy zaśliniony samiec jest twój🖐️

Gość do mowiacych powiem tak
To ty masz problem z czytaniem widze. "powiem tak: Nie wszystkie lecą na samochód owszem. Ale przy zdecydowanej większości trzeba poprostu sponiewierać kobietę wtedy adrenalina jej skoczy i będzie miała zapewniony związek bez nudy . Oto przepis na sukces." Gdzie on tu napisał, że poniewiera kobiety??????? Tutaj nigdzie nie pisze, że poniewiera kobiety, niby który to fragment? Ten że przy zdecydowanej wiekszości trzeba poniewierać kobiete?. To jest oparte na podstawie tego co autor wypowiedzi zapewne zauważył do okoła :). Sam to w drugiej wypowiedzi zaznaczył. Wolicie drani i już. Niestety mało jest takich co wolą dobrych facetów. Ale nigdzie nie pisze że on poniewiera kobiety. I gdzie w tym tekście napisał, że o kobiety nie trzeba sie starać?. Napisał o większości że trzeba was tak poniewierać ale nie napisał o wszystkich! i tu sie znim zgodzę. Bo facet, który olewa kobietę i robi z nią co chce ma wzięcie jak miód w pszczołach. "O facetów tym bardziej - błyśniesz cyckami w rozmiarze 'D' i każdy zaśliniony samiec jest twój" Oj nie każdy, zapewniam cię, że nie każdy. Posty nieśmiałych facetów na tym forum to potwierdzają.