Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliet25

jak go poderwać?Mijamy się w pracy na korytarzu,mówimy sobie czesć

Polecane posty

Gość juliet25

i na tym się konczy.Niby wydaje mi się,że zerka na mnie ale no wlasnie...moze tylko mi się wydaje.Zresztą pewnie jest zajęty.Załamka:((

Gość baba jagaa
dlugo razem pracujecie?

pzyjdż w spódnicy do pracy i miej pod nią luzem niezałozone stringi,ale drugie miej na sobie :) Kiedy bedziesz go mijac upuść na podłoge te niezalozone

Gość juliet25
nie pracujemy razem.pracujemy w innych wydzialach.nasz wydział 2 ms temu przeniosl się na inne pietro i od tego momentu widuje go na korytarzu.ale nawet nie wiem jak ma na imie:(

zrob to tak jak w filmach robia: wez ze soba sterte papierow i jak bedziesz obok niego przechodzila to przypadkiem na niego wpadnij, te papiery rozsypia sie po korytarzu a on zacznie ci pomagac je zbierac:)

Gość juliet25
tez na to wpadłam tylko gorzej wyczaić moment kiedy on wyjdzie ze swojego pokoju (który jest na drugim koncu korytarza) i wyjśc mu naprzeciw i jeszcze jakoś umiejętnie na niego wpaść:(

Niewiarygodne, jakie kobiety mają infantylne pomysły... Rozum nie jest w stanie tego ogarnąć, a ze swojej strony dodam, że mam nadzieję, chciałbym wierzyć, że 25 to nie jest wiek...