Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportka1278

Bylam na silowni a on ma jakiesale

Polecane posty

Gość sportka1278

On odpoczatku nie chcial zebym chodzila na silownie nie wiem dlaczego Dzisiaj poszlam z kolezanka napisalm do niego ze ide na silownie i odezwe sie jak wroce a on jak skonczyllam cwiczyc widzialam ze dzownil rozmawialismy a ten z pytaniami do mnie : co masz do roboty na silowni z kim tam jestes cos uzgodnilismy ze nie bedziesz chodzila ( to on tak mowil ) -ja nic nie uzgadnialam dobrze wiedzial ze chce chodzic na silownie jestem szczupla i zgrabna ale chce sobie poprsotu nie ktore czesci cial umiesnic i nie widze w tym nic zlego ze staram sie dbac o siebie dlaczego on nie chce zebym chodzila

Gość sportka1278
i na siłowni są takie fajne mięsniak z takimi duzymi pałkami, ze aż przyjemnośc im ciagnąc druta

Gość sportka1278
czy zle postapilam idac na ta silownie?

Może on jest mega zazdrosny i nie może zneść myśli, że Ty skąpo ubrana będziesz się prężyć, wyginać i kręcić tyłeczkiem (znaczy ćwiczyć) a faceci się będą na Ciebie gapić i ślinić. :P

Gość magiczny karp
wredniak - brawo szerloku :/

Gość mój - na szczęście - eks
też miał wąty do jakichkolwiek moich inicjatyw :O na dyskusje do klubu książki nie (bo co będzie jak jakiś facet zaprosi mnie po takim spotkaniu na kawę) na rower sama nie (bo co jak spotkam jakiegoś gościa na trasie i będzie chciał ze mną jeździć), na aerobic nie (bo znowu możliwość poznania kogoś ciekawszego niż on) :O skąd się biorą tacy zazdrośnicy/nieudacznicy :O brr..

Gość sex on the way to wonderland
Mialam to samo, masakra :o Daj sobie spokoj z facetem, ktore bedzie Cie ciagle kontrolowal :o Aerobik = sex , spotkanie ze znajomymi = sex , silownia = sex itp.itd. :P

Chodz na silownie... umiesnij sobie niektore czesci ciala i tymi umiesnionymi czesciami daj mu w leb.

Gość sex in the air
Najlepsze bylo jak jechalam tramwajem i sie mnie spytal czy uprawiam sex w lokomotywie z kologa :P

On odpoczatku nie chcial zebym chodzila na silownie nie wiem dlaczego " pewnie jeszcze na ta samą co ? :D Po co mu tam jestes potrzebna ? Mało to fajnych niuń na siłce ma .... Może jak byś przyszła to by mu odechciało się ćwiczeń ? A tak to ma pałer i moze takie obce kobiety sprawiają że na łąpe bierze znacznie więcej niż zwykle :D

Gość sportka1278
nie wim o co mu chodzi, ja na siłowni tylko robię laski takim fajnym kolesion...nic więcej

Gość rtytjuuj
"jestem szczupla i zgrabna " hahaha masarka...