Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma litości dla dupków

Dowiedziałam się, że facet mojej przyjaciółki ją zdradza!

Polecane posty

On się dowiedział, że ja wiem i błagał, żebym nie mówiła. Na kolanach! Próbował przekupić różnymi sposobami a ja tylko spojżałam mu z pogardą w oczy i poszłam prosto do przyjaciólki. Powiedziałam. Była w szoku. Sprawdziła jego archiwum gg (wcześniej nigdy tego nie robiła) i znalazła rozmowy, w których umawiał się z tą suką (zaznaczam, że ona wiedziała, że jest zajęty) na sex. Przyjaciółka była zrospaczona. Kochała go, ale była mi wdzięczna, że powiedziałam, że teraz wie, że on nie zasługuje na jej miłość. Wyrzuciła to ścierwo ze swojego życia i zaczyna wszystko układać od nowa. To było pół roku temu i do dziś mi dziękuje, że powiedziałam

Powiedziałam jej tak" moja droga przyjaciółko, twój facet cię zdradza, to jest wiadomość pewna, bo z pierwszej ręki".

Ciekawe, że się nie kapła, że to ze mną ją zdradza :)

Druga wypowiedźto podszyw

To bardzo ryzykowne bo czasmai przyjaciolkamzoe nie uwierzyc i odwroci sie tylkiem i byc dalej oszukiwana.. Dobrze ze jej powiedzialas, mysle ze bym tak smao zrobila jestes prawdziwa przyjacilka.. Sama chcialabym miec taka :) pozdrawiam

Gość sex on the web
Bardzo dobrze zrobilas:-)

Gość nie ma litosci dla dupków
No i oczywiscie ta zaczerniona, idiotko!

Gość a moim zdaniem w takie sprawy
nie powinno sie wpieprzac:P no chyba, ze facet to typowy skurwiel, ktory sie juz nie zmieni.... ale skad my to mozemy wiedziec? hmm no czasami wiadomo,,, i mam nadzieje, ze to nie byl 1 jego wybryk... tylko taka jego natura... :o :P :o

Gość i co z tego ze powiedzialas
cieszysz sie bo powiedzialas kolezance ze facet ja zdradza? Jestes tak dumna ze swojego kompasu moralnego ze az na kafe musisz o tym pierdolic? A wogole to co to kogo obchodzi ze jakis malolat zdradzil jakas malolate i ze innej malolacie jezyk omalo do dupy nie uciekl tak chciala wszystko opowiedziec i byc bohaterka dramatu

Gość sex on the roof
Autorko, super, ze sie odwazylas, gratuluje :-) A zdrajcy niech sie taplaja razem w swoim bagienku :P

Gość pewnie ze pomoze bo na swiecie
jest jeden rodzaj ludzi i wszyscy zareaguja w dokladnie ten sam sposob jak ta towoja kolezanka, i wszyscy ktorzy maja taki problem beda posiadac dowody z GG, jaka ty glupia jestes az przykro cie czytac

Napisałam, że MOŻE KMOUŚ pomoże anie , że NA PEWNO WSZYSTKIM pomoże. Nie chodzi o to, że sutuacji musi być identyczna. Może po prostu doda odwagi komuś kto się waha. Nie próbuj mnie sprowokować bo ci się to nie uda :)