Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama małgo-si

Czy wasze dzieci też tak reagują na jedzenie?

Polecane posty

Gość mama małgo-si

Moja ma 7 miesięcy! Ja widzi, że coś jemy to aż się trzęsie. I od razu buzia rozdziawiona w dziobek jak u ptaszka. I włazi na nas i jęczy, próbuje wyrwać kanapkę z ręki. Jak daję jej wtedy jej butelkę to nie chce. Na swoje słoiczki reaguje tak samo! Jak wygłodzona. I nie wiem jak bardzo byłaby najedzona jak widzi, że któreś z nas coś je to zachowuje się jakby miała zaraz wyleźć ze skóry. :O

tak u mnie tez tak jest moje blizniaki tez tak reaguja na sliczki i jak ja cos jem ale zyzwyczaj np jak obieram mandarynke to daje skosztowac jak poczuje kwasny smak to przestaje, ostatnio dalam banana to nawet kawaleczek zjadl i zasmakowal, no i z czekolada to sama wiec djae polizac pare razy, a co niech poznaja nowe smaki.

moim maja 6 mieisecy i juz wiedza ze slicuzek to jedzonko wiec tak reaguja, czesto cha pokosztowac to co my jemy z mezem ale to zazwyczaj ciekawosc jak im dam troszeke jest spokoj np jogurt tylko widza opakowanie to juz wariuja a dam troszke i przestaja

Zacznij otowac zupy. Widocznie sloikow ma juz dosc i nie dziwie sie. bleeeeeeeeeee

Gość no wlasnie zaczyna poznawac
smaki i chce probowac roznych rzeczy - przeciez nie bedzie w nieskonczonosc pilo mleka, jadlo papki itp. tez chce normalnego jedzenia;)