Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnaaa

dziwnie sie czuje

Polecane posty

Gość dziwnaaa

mam 16 lat, jestem w 1 klasie szkoly sredniej i mam problem. czuje sie strasznie dorosla patrzac na klase ktora mysli na poziomie 10-latkow ;/ dziwnie sie czuje

Gość dziwnaaa
może to dlatego że wcześnie zaczęłam uprawiać seks? miałam wtedy 12 lat a mój kochanek 44...

Gość dziwnaaa
moze.

no widac ze jesteś bardzo dziwna pewnie jestes kujonem w wielkich okularach siedzącym w 1 szej ławce i liżącym dupę nauczycielom

Gość dziwnaaa
raczej do tego mi daleko. wrecz przeciwnie, raczej naleze do tych bardziej rozrywkowych a kujon to otstnie slowo jakie mnie okresla. ucze sie bardzo sporadycznie jednak oceny mam dosc dobre [uwazam ze na tle klasy do glupich nie naleze]. tylko wiekszosc osob mowi o rzeczach ktore mnie interesowaly 4 lata temu.

Gość helathuyyyyy
dziubek- a ty pewnie byłas "lasencja z tipsami i w rozowych ciuszkach" :O co ty masz do osob, ktore sie przykladaja do nauki? od razu musza sie przymilac twoim zdaniem? :O to ze ty musialas jak sama powiedzialas podlizywac zeby miec dobra ocene, bo nie umialas sie nauczyc, to nie znaczy, ze inni nie moga byc inteligentni ;) i gwoli scislosci- nie, nie nosze wielkich okularow, jestem atrakcyjna i mam takze sporo w glowie, wiec te argumenty mozesz sobie darowac juz na wstepie. ;) moglas po prostu kogos urazic. pa.