Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksstammmmmmmm

Zemsta czy wzbudzenie zazdrości?

Polecane posty

Gość jaksstammmmmmmm

No więc zacznę od początku , pare msc temu jakoś w czerwcu poznałam chłopaka i do tej pory z nim pisałam na gadu , nie jest on zbyt ładny ale jest świetny z charakteru , ostatnio trochę sie pokłóciliśmy a raczej on sie na mnie obraził ;d bo powiedziałam mu że jestem lesbijką żeby sie ode mnie odczepił ;d ponieważ troche mnie już nudził (z tą lesbijką to oczywiście był żart)po tym jak sie z nim pokłóciłam miał jakieś dziwne opisy typu: noo powiedz mi coś o tej julce co to za dziewczyna i wgl ; / przez dwa dni sie do mnie nie odzywał , wkońcu ja do niego napisałam czy ddalej jest obrażony on powiedział że nie i zaczął mi opowiadać o jakiejś koleżance więc spytałam sie czy to jego dziewczyna , zaprzeczył . ale powiedział że może kiedyś... po czym powiedział że musi iść ; // i teraz niewiem czy zrobił to z zemsty żebym poczuła się zazdrosna , czy to może ppawda dodam iż jest naprawde brzydki i mało która by go chciała XD pozartym wcześniej mnie tak wychwalał że jestem ładna , madra itp. Co o tym myślicie czy robi to po tyo bym była zadrosna czy jak ?

Gość matko co za gowniara
:O

Gość biała tamponiara
myślę o tym tyle, ze nie jesteś zbyt mądrą osóbką :) Ale za ladną buzie ci wszystko wybacza :D