Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodzianka4646

POTRZEBUJE POMOCY. 17 latka z obawami!

Polecane posty

Witam, chciałam zasięgnąć pomocy poniewaz uwazam ze to forum nie odiwedzaja ludzie zakompleksieni ktorzy wyzwa mnie od najgorszej. Mam od 1,5 roku chłopaka. Mam prawie 17 lat. Jestem dziewicą. Oczywiscie ze prez 1,5 jakos musielismy sobie "ubarwiac zycie" aby nie doszło do seksu. Tampony używam tylko na wakacjach, wiec sadze ze nie moglam sobie błony dziewiczej podrażnic w zaden sposob. Od tygodnia jestem chora. Antybiotyk biore od poniedziałku. W poniedziałek powinnam też dostać miesiączke, ale nic nie ma. Już mija dziś drugi dzień, 30 dzień cyklu i nic? 19 dnia mieliśmy z chłopakiem pewien incydent. Nie uprawialismy seksu jednak nasze narządy ocierały się troche o siebie (jakies 2,5 godziny wczesniej chłopak miał wytrysk czy ta sperma jeszcze tam była?) Obawiam się co teraz? Uwazam, ze nie mozliwe zajscie w ciaze bez stosunku byloby w tym wypadku. Mam duzo stresu w szkole, ale najwiekszym stresem jest ta miesiączka. Proszę pomóżcie mi. Nie wiem co robię martwię się. I proszę też o nie udzielanie odpowiedzi KUP TEST CIĄŻOWY. :( znam to na pamięć.

Gość ggggggggggggggggggg
nie martw się na pewno nie jesteś w ciąży

Gość MałaaaMiii...
okres spóóxnia Ci się najprawdopodobniej przez chorobę i antybiotyki :) walka organizmu z infekcją i antybiotyki mogły rozregulować chwilowo Twój cykl myśle, że nie musisz sie matwić ;)

A czy to, że mój chłopak miał dwie godziny wczesniej wystryk i po tych 2 godzinach nasze narządy się "ocierały" o siebie moze miec cos z tym wspolnego?

Gość bęc bam bom
chyba mało prawdopodobne abyś była w ciąży. być może powodem opóźnienia jest wspomniany przez Ciebie antybiotyk lub choroba (na którą łykasz antybiotyk). może miałaś jakiś stres albo cykl Ci się rozregulował co też jest możliwe. jak sytuacja będzie utrzymywać się dłużej niż dwa tygodnie umów się na wizytę u ginekologa.

Gość -------kafeterianka---------
małam mi ma racje, nie martw sie na zapas

dziękuje bardzo za rady. Chociaz strasznie sie denerwuje mimo tego ze nigdy mi sie nie zdarzylo opozienie miesiaczki a do tego jeszce akurat taki "przypadek" ze zdarzyla sie ta sytuacja 19 dnia cyklu.