Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majmunka01

dziwne plamienie

Polecane posty

HEJ DZIEWCZYNY...MAM TAKI MALY PROBLEM OD 3 DNI...PLAMIENIE COS TAKIEGO PODOBNE DO KAWY...ALBO COS W TYM STYLU....??NIE MAM POJECIA CO TO MOZE BYC Z POCZATKU MYSLALM ZE WRESZCIE OKRESU DOSTALAM ALE NIE MA TAM ANI GRAMA KRWI:(OD MAJA NIE STOSUJE JUZ TABLETEK ANTYKONCEPCYJNYCH...MIESZIACZKE MIALAM W SIERPNIU I TO TAKA O ILE .....KROTKO 3 DNI....I PRAWIE WCALE ZE MNIE NIC NIE LECIALO....TEST CIAZOWY ROBILAM WE WRZESNIU....I W CIAZY NIE BYLAM..A TERAZ CZEKAM AZ MI SIE HORMONY WYPROSTUJA NIO ICZEKAM NA MIESIACZKE...ALE TU COS TAKIEGO MNIE SPOTYKA...POMOCY!!!!...CZY MOLIWE ABY TO BYLA CIAZA...ALBO JESZCZE GORZEJ CIAZA POZAMACICZNA ALBO JAKIES PORONIENIE:(((POMOZCIE:(:(

kazdy organizm jest inny wiec nie oczekuj ze ktos ci powie co ci jest nie badajac cie wczeniej

nio tak wiadomo.....ale jutro zrobie test a pozniej do lekarza....choc sie upewnie czy to nie ciaza....bo tak wyczytalam ze tak moze byc....ze dziewczyny maja jakies plamienia....do 3 miesiaca ciazy.... dzieki:)

Gość starucha 666
mój okres zaczyna się nieraz od takich plam

Gość starucha 666
lekarz najpewniejszy ja po pół roku nie miałam okresu

nio jutro sie okaze.....tak czy siak i tak trzeba sie z lekarzem skonsultowac....w sumie moge byc w ciazy:)jestem gotowa:)juz:)

nio ja tez nie milam okresy przez 4 miesiace.....wczesniej.....wiec i tak czy siak na cos takiego tylko tabletki anty dostane...a ich juz na pewno nie bede zazywac....chyba nigdy:!!!

Gość starucha 666
u mnie zawiniła tarczyca

Gość nadinna maria
Witam. ja niestety miałam takie plamienie, dosyć gęste i brunatne. Było to poznym wieczorem, od razu gdy wstałąm nastepnego dnia rano pobiegłam do gin. Niestety okazało się, że było to poronienie wczesnej ciąży.przed tym cały czas pobolewał mnie brzuch w dolnej części. radzę szybciutko lecieć do lekarza i nie bagatelizować żadnych podejrzanych plamień . pozdrawiam.