Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaka maniana

NAJGORSZE WPADKI W ŻYCIU!!!!

Polecane posty

Masakra ostatnio przezyłam najgorszą wpadkę w zyciu :( Niedawno odstawiłam tabletki anty, i mam bardzo rozregulowany cykl :/ miałam okres - trwał 7 dni, skonczył sie i uprawiałam sex z moim nowym facetem (jestśmy ze sobą dopiero 2 tygodnie) a tu... KLOPS! jak skonczylismy cała posciel była we krwi, ja, on, wszystko!!! myslałam że umre ze wstydu!!! masakra!!! teraz juz sie z tego smieje bo mineło kilka dni ale wtedy oddałabym wszystko żeby z tamtąd wyparować :D czekam na wasze wpadki :D

dla ciebie najgorsza wpadka powinno być to ze przespalas sie z gosciem po 2 tygodniach ;/ masakra

Gość temat powinien brzmiec
najgorsze wpadki zdzirsk...

jaka maniana---> znać a być z kimś to sa 2 rożne rzeczy wyraźnie widać ze tego nie rozróżniasz :D

czepiacie się, co was obchodzi kiedy się z nim przespała :o moja najgorsza wpadka heh śmiesznie zbarzmi ale co tam.Jechałam z nowo poznanym facetem tramwajem i nagle tramwaj zahamował a ja BAM poleciałam na tego faceta masakra.Wiem, że to nic ale strasznie mi głupio było na fajtłapę wyszłam ;)

Ja np. chcialam sie zapasc pod ziemie jak siedzielismy u mojego faceta w domu, nikogo nie bylo... miziamy sie a tu wchodzi jego mloszy brat i sie gapi:)hehe ale wstyd... zaczelam sie smiac:)

dziubekk ty to chyba jesteś młoda... znam go, wiem jaki on jest, wiec dlaczego miałabym czekac?? gdyby to był nowo poznany facet nie zgodziłabym sie na sex tak szybko. Ty też nie rozróżniasz pewnych kwestii...

Gość ty dziubek
moze przestan usuwac moje komentarze ze swojej spedalonej strony? tak uważam ze jesteś wiejska dziewucha bez odrobiny intelektu... takie szmaciary jak ty powinno sie zsyłac do krajów trzeciego swiata... tam bys miała zakaz aborcji i seks tylko z meżem... i zapewniam cię wywłoko ze zadna feministka by nie zareagowała jakbys od meża dostała wpierdol...

Gość kropka kreskaa
jaka maniana Ty sie nie przejmuj takimi tekstami (jak te dziubkka) rodem ze spotkania kolka rozancowego, niektorzy maja w sobie tyle nienawisci i pruderii ze musza ja gdzies wyladowac :) wspolczuje wpadki. ja Ci powiem ze mam cipke pierdzioszke - to jest dopiero wstyd jak wiesz... och :)

Gość pytanie retoryczne dla idotow
ja swojego faceta znalam 4 lata, on sie we mnie zakochal ja nie bylam pewna ale przespalam sie z nim, bylam dziewica, teraz jestem jego zona, on caly czas byl jedynym facetem w moim zyciu, powiedz mi zatem wyrocznio moralnosci Dziubekkkk czy jestem swieta czy zdzira ?

Gość jak mozna miec taki
beznadziejny, wiejski nick: JAKA MANIANA ??!!! wytlumaczysz mi, kretynko,co w jezyku polskim znaczy maniana, tluczku??? :-0 :-0 :-0 czy raczej z zabitej dechami wiochy /nic nie mam do wsi, ale do wiejskiej mentalnosci i owszem/ pochodzisz, gdzie tylko remiza, kosciol i plotki??? :-p :-p :-p

Gość dziubekkk ty jestes az tak
zalosna czy tylko troche ? moj kot ma wiecej inteligencji niz ty :O

zalosni to jestescie wy co to kurwa zdania wyrazić nie mozna czy co? kazdy ma do tego prawo wiec jak nie pasi to spierdlalać

Gość dziubek ty cnoto niewydymo
zajmij sie wlasna dupa lepiej gowniaro

Gość jak mozna miec taki
DZIUBEK - kolejna ciezka kretynka z wygladem zrytego pyska i bez mozgu. pierdol sie!!!!!!!

Gość ffrvgf
no to fajny temat. 2 wpadki a reszta to: autorka jest kurwa

Gość dziuuubek
idz sie leczyc tepa szmato,,,,jak mozna miec taki idiotyczny nick?! dziubek bo co? bo lubisz do dzioba? dla mnie jesteś tylko tania, wiejską zdzira z tipsami i ogromnym nochalem... gdzie sie taki wsiarskie idiotki rodzą? matka cię nie zajebała butelka z pryta po porodzie i teraz wyszło takie załosne gówno z koorwy i alfonsa...

widac ze macie jakies kompleksy ze sypiecie takimi tanimi słowkami ale powiem wam tak trzeba sie sznaowac a nie być takimi.... no reszte dopiszcie sobie sami