Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaka maniana

NAJGORSZE WPADKI W ŻYCIU!!!!

Polecane posty

Gość dddwcwcwcwc
dziubek ja bym cie patykiem nie dotknał...ty masz ślub? kto cię chciał? jakiś ułomny kutas chyba albo nie widomy...a moze z litosci? bo wy szmaciary koscielne to łapiecie facetów albo na bachory albo na wiare...ale za twarzowe bym cię nawet do koscioła nie wpuścił oblesna koorwo

Gość ty z takim nickiem jestes
tak samo "inteligentna" jak ta popierdolona co bierze w dziubek :-D 🖐️

hahaha:D widocznie czytac nie umiesz dziewczyno naucz sie czytac czy mam slub czy nie buhahaha:D

ok zakonczmy te głupie rozmowy bo mi sie zygać chce jak to czytam:P a tak a propo nie wierdalam sie tylko wyrazilam swoje zdanie na temat tej autorki topicu wiec chyba tak mozna nie? a wy widocznie nie macie swojego zadnia

jak mozna miec taki beznadziejny, wiejski nick: JAKA MANIANA ??!!! wytlumaczysz mi, kretynko,co w jezyku polskim znaczy maniana, tluczku??? czy raczej z zabitej dechami wiochy /nic nie mam do wsi, ale do wiejskiej mentalnosci i owszem/ pochodzisz, gdzie tylko remiza, kosciol i plotki??? skoro nie znasz takiego slowa to masz pecha w ustach bo nie zujesz gumy orbit. A tluczkiem to cie matka po łbie waliła zebyś ryja nie darła jak mała bylaś... Boże widzisz i nie grzmisz...

Gość 0-700
no to kilka osób też wyraziło swoją opinie na twój temat-coś nie tak? wyrazac opinii nie wolno? czemu sie nie cieszysz?? jestes obleśna koorwą? czy to nie powód do radosci? tylko nagle do zakonczenia rozmowy?

ja sie bardzo ciesze jupiiii:D ze sa beznadziene osoby na tym swiecie i sypia takimi hasełkami jak olesna krowa itp itd :P

Gość Nie rozumiem jak mogłam...
Ja poszłam spać w pierwszą noc z obcym facetem i to bez zabezpieczenia. To była najgłupsza wpadka życia. Ja, która na śmierć boi się chorób, ciąży. Nie mogłam sobie wybaczyć, że zachowałam się tak idiotycznie. Tymbardziej że straciam dziewictwo późno, po długim czasie związku a tu taka wpadka. Dziwię się że straciłam wtedy rozum. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia, a napalona byłam jak dziki. Oczywiście zostaliśmy razem, obalając stereotyp łatwej dupy. Bo nikt by w to nie uwierzył, ja- cnotka niewydymka, tylu probowalo i nic a tu taka WPADKA. Szok i przerazenie i naprawde nie mialo to nic wspolnego z puszczaniem sie, kurwieniem. Nigdy wiecej mi sie to nie przydarzylo.

twoj nick 0-700 oznacza to ze ejstes kurwa tak? bo pracujesz na tej infolini? GRATULACJE!!!

Gość dblasfbdlia
dziubek spierdalaj stad obleśna koorewko!!! twoi rodzice rzucali sie kiedys butelkami jak byłaś mała i w takim towarzystwie sie wychowałaś? a jednoczesnie dostawałaś po ryju od ojca kutasem i krzyzem? zebys pamietała "wartosci"? co za szmata z ciebie, tak to udajesz świetojebliwa a tak to ponizasz ludzi których na oczy nie widziałaś? takie masz wartosci? nie wiem jaka durna stara kuurwa musiałabyc twoja matka skoro wychowała w taki sposób córunie!? lecz sie i znajdz faceta bo ta twoja cudownosc góry przerasta!

Gość jak mozna miec taki
jestem facetem, kretynkoooo...!!! 🖐️

Gość do dziubka
czy jak jej tam... dziewczyno wyraziłaś swoje zdanie o autorce i ok. To Twoje zdanie. Jak Ci sie nie podoba postawa autorki i ten topik to idź na inny zamiast siedziec i co chwile komentować. Proste jak drut.

Gość jak mozna miec taki
ty za to jestes tepa szmata 🖐️ i pewnie w dziob bierzesz :-p :-p

Dziubek-Oni maja racje... ten topik nie zostal stworzony do wyzywania innych od kurew tylko do opowiadania o swoich wpadkach zyciowych... a Ty wchodzisz, wyzywasz autorke i zaczynasz cała afere!!! nie umiesz czytac??? Daruj sobie i opusc ten topik!!! Wyluzujcie ludziei wrucmy do tematu

Gość karolcia28_85
ja też miałam " wpadki" każdy to przechodzi . Najgorsze to że inni którzy pamiętają do dziś i opowiadają . Ja żałuję ale zawsze przypadkowo można zaliczyć. a ci którzy wspominają czyjeś wybryki niech lepiej o swoich sobie przypomną.

Ale się uśmiałam :D szczególnie z tego bicia po twarzy kootasem i krzyżem w celu wpojenia właściwych wartości :D:D:D Btw: Nie za bardzo czaję co to za wpadka z tym, że się dostanie okresu. Przecież to nic dziwnego ;)

Gość gość
Oj, ludzie...mniej powagi.