Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość matka

Wlasnie sie zaszczepilam na swinsk a

Polecane posty

Gość samanta.fox
Balicki to ten ostatni który rypał ce w odbyt

Gość a jeszcze bardziej taktownie
to drugie ''ty'' pizdo zakłamana

Gość Gość matka
Zaszczepilam tez syna 10cio letniego. Dostalo dokladnie ta sama dawke tej samej szczepionki co ja. Ja tez nie jestem pewna w 100% czy dobrze zrobilam ale ufam moim lekarzom. Oni tez sie zaszczepili...

Gość osrali nie zaszczepili
kretynko

Gość samanta.fox
a ty tez się szczepiłaś z lekarzami podczas tego szczepienia ?

Gość Gość matka
My jestesmy zdrowi, najbardziej szczepienia sa polecane ludziom chronicznie chorym lub z oslabionych systemem immunologicznych bo juz kilkanascioro ludzi na swinska grype w Niemczech zmarlo i byli to ludzie ktorzy juz mieli jakies "Vorerkrankung" czyli juz mieli jakies schorzenie. Tylko nie wiadomo jak ta grypa sie rozwinie a to dopiero poczatek sezonu grypowego.

Gość Gość matka
Jak to z lekarzami.... moi lekarze zaszczepili sie juz jakis czas temu, moi znajomi na poczatku tego tygodnia, ja dzisiiaj...

Gość aguchaa
A widzieliscie w TERAZ MY jak zaproponowali zaszczepienie Balickiemu p.świńskiej grypie w trakcie programu , to o mało sie nie zesrał ze strachu i oczywiscie sie wymigał! Mało tego - sam powiedział,ze nie zaszczepił sie nawet p.zwykłej grypie! To chyba o czyms swiadczy , nie?

Gość samanta.fox
szczepicie się razem .... jak psy :D

Gość sretetete
pierdol,pierdol ja poslucham Widac ze to prowokacja,zreszta marniutka

mnóstwo możliwych efektów ubocznych, nie chce nikogo zniechęcać, ale uważam że warto ostrzec. Wśród efektów ubocznych jest m.in. demencja. Koncerny farmaceutyczne w USA podpisując umowę na zaopatrzenie tego kraju w szczepionki zastrzegły sobie, że w przypadku efektów ubocznych, pacjenci nie będą mieli możliwości roszczeń wobec koncernu. Część efektów może być widoczna od razu, a część ujawnić się dopiero po kilku pokoleniach. Koncernom farmaceutycznym napewno zależy na tym, aby nagłośnić każdy przypadek zachorowania i wzbudzić panikę, ale miejmy swój rozum:)

Gość aguchaa
zaraz poszukam linka do TERAZ MY

Gość Gość matka
Dlatego mialam i mam watpliwosci... ale mysle, ze dobrze zrobilam. Czuje sie od razu lepiej, ze juz mam to za soba. Mysle, ze jak w Polsce w kazdym miescie bedzie po 100 lub wiecej zachorowan to ludzie tez beda sie chcieli szczepic, tak jak tutaj...

Gość Gość matka
To niech mi jeszcze ktos powie, kto to jest ten Balicki...

Gość samanta.fox
a ta autorka topiku juz ma skutki uboczne tego szczepienia :D

Gość Gość matka
Tak, a jakie?

Gość ta ktora się szczepic nie
bedzie "Nie, panstwo nie daje 100% gwarancji, szczepi sie tylko ten kto chce, panstwo wypowiedzialo tylko "Empfehlung" czyli zachecilo do szczepien i te szczepienia propaguje. Kazdy kto chce moze sie za darmo zaszczepic. Na poczatku ludzie podchodzili do tego sceptycznie, teraz zaczal sie nalot na lekarzy i wiekszosc chce sie szczepic bo widza co sie dzieje... coraz wiecej chorych." a ja dzis bylam rano w szpitalu i bylam swiadkeim rozmowy pacjentki z lekarzem owa pani powiedziala, ze jej syn jest lekarzem w Niemczech i zabronil jej sie szczepic , bo ponoc ta szczepiokna jest strasznie "brudna' i nie sparwdzona dokładnie ponoc lekarze się nie szczepia wcale i odradzają pacjentom , jezeli juz to maja sieszcepic ale przeciw zwyklej grypie, bo jest bardziej niebezpieczna od tej "swimskiej'

Gość aguchaa
to ten najsmieszniejszy - postkomunista były minister zdrowia

Gość samanta.fox
kwiczysz jak świnia

Ubezpiecz się od śmierci w skutek spadnięcia tobie na głowę płonącego kota - prawdopodobieństwo, że zginiesz właśnie od tego jest takie same jak w przypadku świńskiej grypy.

Gość Gość matka
Nieprawda, w Uniklinikum w Würzburgu sa zaszczepieni WSZYSCY lekarze. Moj lekarz domowy tez jest zaszczepiony. Mam tez kolege ktory jest lekarzem i on sie akurat nie szczepi... takze kazdy sam za siebie decyduje.

Gość Gość matka
uspokaja mnie to, ze prawie wszystkie kraje Europejskie krajow wysoko rozwinietych zakupily szczepionke i szczepia swoich obywateli.

Gość Gość matka
W internecie mozna przeczytac o skladze i dzialaniach nieporzadanych tej szczepionki.

Gość Gość matka
och! Właśnie zauważyłam , że rośnie mi szczecina i zaczynam kwiczeć... Gdzie jest moj knurek Mareczek B.? chrum , chrum, chrum!!!

Gość Gość matka
Wow, w koncu sie doczekalam WLASNEGO podszywacza :)

Hola, hola! 1) Szczepionki kupują rządy, a nie prywatne firmy 2) Kasa na szczepionki idzie z budżetu 3) Budżet = nasze pieniądze Wniosek: jeśli będę chciał się zaszczepić, to chcę mieć możliwość kupienia szczepionki i nie życzę sobie, żeby finansowanie milionów szczepionek szło z m.in. moich pieniędzy Nie chcę finansować tego procederu! KURWA JEGO MAĆ!

Gość jesteś jakaś chyźnięta
a przeciwko sezonowej grypie też się zaszczepiłaś? bo jak narazie to więcej osób umiera i choruje na ta sezonową a nie świńską :) ----- Włosi nie chcą się szczepić Mimo trwającej od października we Włoszech akcji masowych szczepień przeciwko nowej grypie 97 procent zakupionych przez rząd szczepionek wciąż nie zostało wykorzystanych - pisze "La Stampa". Gazeta zauważa, że powodem tego stanu rzeczy są głównie coraz większe wątpliwości co do skuteczności i bezpieczeństwa preparatów http://www.rp.pl/artykul/390443_Wlosi_nie_chca_sie_szczepic.html