Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasemTakBywa

Mąż i jego brak konkatku ze swoja rodzina

Polecane posty

Gość czasemTakBywa

Czy sa tu kobiety, których mąż nie ma kontaktu ze swoją rodziną? Tak wiem zaraz powiecie ze to jest egoistyczne i jestem jakas glupia idiotka, ale nie rusza mnie to! Mój mąż nie bedzie mial kontaktu z ta swoja pojebana rodzinka! Ma 3 braci i wszyscy sa gowno warci, no moze procz jedego... tylko ten teden cos reprezentuje i jest normalny! A Ci dwaj... pff, jeden ma 25 lat nie ma szkoly, pracy, liczy tylko na mamusie, zeby pomogla, mieszka w najgorszej dzielnicy w miescie jedym slowem Patologia :O drugi - ma żone dwoje dzieci, nie maja zle ale.. alkoholu sobie nie szczędzi :O Tylko ten trzeci jest na prawde normalny i jego żona również. A mamusia szkoda gadac... tzn kobieta chce pomagac ale nigdy jej to nie wychodzi... tak samo nigdy nie dawala im przykladu.. teraz ma 3 meza i z nim kolejne dziecko, w sumie miala 3 mezow i tak z jednym 2 synow z drugim tak samo dwóch i teraz trzeci i jedno dziecko :O Tata mojego męża umarł 4 lata temu. A ten ojoczym tak samo palant jeden, zero kultury, wychowania jakiegos od 13 lat jest z matka a na Nasz slub nawet nie raczyl przyjsc a mamusia z reszta tez przyszla bo tak wypadalo a wcale nie chciala. Nienawidze ich i mój mąz nie bedzie mial z Nimi kontaktu, z reszta on wcale o niego nie zabiega

Gość czasemTakBywa
Mąż jest teraz z braciszkiem tym patologicznym :O u mamusi, ona mieszka za granica. I jakas godzine temu dzwoni do mnie, ze za braciszka dostal... i okropnie wyglada, caly we kerwi itp. Bo braciszek zaczął kozaczyc do kogos i mojemu mezowi sie oberwalo! Kazalam mu sie spoakowac i jutro wracac do domu!!!! Bo mam tego dosc. Zawsze jakies klopoty jak tylko sie z Nimi widzi albo w ogole sie z nimi kontaktuje!!!!!!! Takie mam nerwu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!