Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

Nie pójdę na gastroskopię!! Co moze mi być?

Polecane posty

Gość ihaha

od około dwóch lat jestem ciągle wzdęta. Gazy, bóle brzucha nie opuszczają mnie w dzien i w nocy. Od kilku miesięcy doszła do tego zgaga, męczy mnie prawie codziennie. Wystarczy, ze wypiję kawę, herbatę lub zjem cukierka i zgaga murowana. Czuję jakiś taki kwas w żołądku. W każdym bądź razie dzień bez espumisanu i ranigastu to dzien stracony. Czy ktoś ma jakąś hipotezę? I jeszcze jedno pytanie- czy takie objawy moga miec związek z hormonami?

To idź do wróżki to Ci powie co Ci jest:/ Ludzie jak można się tak męczyć a na badanie nie iść?! Twoje objawy wątpie aby były związane z hormonami, pierwsze słyszę aby było to powiązane ale ekspertem nie jestem. Chyba jedynie antykoncepcja hormonalna może mieć takie skutki uboczne ale nie w aż takim stopniu raczej. A może być Ci wszystko, począwszy od objawów na tle nerwowym lub wynikających z niezdrowego stylu życia a skończywszy na nowotworze. Idź kobieto do lekarza, po co się tak męczyć?

Gość vbnmjhhj
Myślę, że to wrzody

Gość ihaha
brałam tabletki anty 3 lata odstawiłam w czerwcu 2008. Chyba wciaż dochodze do siebie po nich. A raczej nie dochodzę :(

Gość kakakakaka
Czekaj dużej?! Gastroskopia ,to nic strasznego!!!!

Gość to nie hormony
masz jakiś problem z układem pokarmowym, nadkwasotę, może wrzody i na pewno problemy z trawieniem skoro masz bóle brzucha i ciągłe wzdęcia. idź do gastrologa, przez internet nikt cię nie zdiagnozuje. a gastroskopia to nic strasznego, wiem bo miałam dwa razy :p a do tego jeszcze kolonoskopię.