Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaa

dzisiaj pewna pani w sklepie powiedziala ze wygladam...........

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaa

bardzo dojzale nigdy by nie dala 19 lat tylko sporo wiecej (pewnie tak kolo 25-6) czy jak teraz teraz wygladam tak staro z roku na rok bede wygladac tak samo czyli na 25-6 lat czy coraz starzej ?????bo mama mi powiedziala ze caly czs na 25 lat ...no bo przeciez nie przybedzie mi zmarszczek itd..co oty myslicie?????????

Gość jaśka123456
raczej tak samo, nie masz co się przejmować :)

Gość zmarszczek nie przybędzie
może, ale są takie typy urody, że zawsze jeby dycha na karku więcej

Gość węzas
oczywiście że będziesz sie starzeć a mama cie pociesza dojrzałość to nie tylko zmarszczki, głupia pindo kobieta 36 lat może nie mieć wogóle zmarszczek ale po twarzy widać że nie ma 20 lat

Gość masz niewesolo ale nic sie nie
ło kurwa a mnie o dowod pytaja za kazdym razem i nikt nie wierzy ze mam 28 lat ludziom to szczena opada, hi hi szkoda ze tak nie bedzie zawsze :/

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaa
no tak ale micaly czas daja tak 25 lat juz nawet jak mialam 16 ..i nic sie nie zmienia ..no a niby jak mi sie twarz zmieni przez te 6 lat ????spuchnie znieksztalcie sie ;) ?????

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaa
mnie tez pytaja :O chociaz wygladam dojzale ..wiec nie masz sie czego cieszyc...

Gość a wlasnie mam z czego
mam, bo mam 28 lat a 90 % ludzi daje mi nascie, te 10 nie wiecej niz 23 i to nie jest prowokacja ani zart, wiec mam z czego sie cieszyc, wszyscy mowia ze jest zjawiskiem w tej materii bo ludzie po 20 scte wygladaja zwykle na swoje lata i dosc powaznie

Gość węzas
rysy twarzy sie zmieniają, bosz jaka ty głupia prymitywna jesteś kobieta może być zadbana ale po twarzy widać np że jest powyżej 36 lat a dziewczyna 20 lat może mieć taką samą figyrę jak 36 latka ale po rysach widać żźe młoda spece od kryminologii sie tym zajmują jak ktyoś zaginął np w młodości i jak teraz może wyglądać weź już nie pytaj

Gość Alicja215
do 36 to nam jeszcze brakuje, wiec nie dramatyzuj wiele kobiet wyglada o 10 lat mniej, niz ma w rzeczywistosci 20 i 30 lat to wciaz mlode cialo, jeszcze malo zycia po nim widac im wyzej tym gorzej

Gość węzas
oj weź spadaj na bambus ,co tydzień jakaś pinda chwali sie na forum że młodo wygląda i nie chcą jej sprzedać alkoholu stare pindy dowartościowujące się a ty głupia cipo nie wiesz o czym pisze i ględzisz bez sensu, nie związane z tematem

Gość Helenkkaaa
A ja mam 20 a ze jestem drobna, mala twarz i w ogole to daja mi 15 :|

Gość wyglądać młodziej o
kilka lat nie znaczy atrakcyjnie a wyglądać starzej nie znaczy nieatrakcyjnie tyle...

znam taką dziewczyne co cieszy sie że mówią że młodo wygląda nic nie robi z włosami tylko ma kitke, jest ulizana, nie robi makijażu, nosi okulary, nie ubiera sie stylowo i jest niska , wyschnięta wszyscy dają jej mniej lat a ta myśli że to komplement

Nie martw się jak miałam 17 to dawali mi dwadzieścia z hakiem jak miałam dwadzieścia z wielkim hakiem to gadali do mnie dziewczynko.Raz ginekolog na dzień dobry wypaliła -A miałaś ty już stosunek-dopiero jak w kartotekę zerknęła to przepraszała za swoje zachowanie.A więc głowa do góry