Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deliverance

Zakochałam się w nauczycielu

Polecane posty

Gość deliverance

mam 14 lat i zakochałam się w nauczycielu w-fu, który mnie niestety nie uczy. jest najprzystojniejszym facetem jakiego w życiu widziałam. ma 24 lata. napewno nie ma żony ani dzieci. jak go widze to się w niego wgapiam i uśmiecham jak idiotka. wszyscy mówią żebym sobie odpuściła ale kocham go i sobie nie odpuszcze. prosze powiedzcie co moge zrobić.

Gość fsdafsafdsadsad
Nic nie możesz zrobić. Takie miłości przechodzą. Nie ty pierwsza i nie ostatnia zabujałaś się w nauczycielu.

Gość jak byłam w Twoim wieku
to też się ciągle zakochiwałam w aktorach, piosenkarzach, nauczycielach...nie martw sie to przechodzi ;)

Gość A ja mam 15 lat
i bujam się w trzech nauczycielach :P Tyle, że ja zdaję sobie sprawę, że nic z tego nie będzie :D

Gość tez tak mialam......
ja tez kochalam sie w moim nauczycielu, w sumie trwalo to z 3,5 roku, kiedy go poznalam mialam 16 lat, ale do dzis mam wrazenie, ze miedzy nami cos bylo. nie wiem, zeby nie bylo ze sobie cos wkrecilam, ale wydaje mi sie, ze cos nas laczylo, jakies porozumienie dusz blabla nie wiem sama. ale wiem na pewno, ze bardzo bardzo mnie lubil. a Ty sie kochana nie nakrecaj, grunt to zdawac sobie sprawe z tego, ze marne na to szanse, zeby cos z tego wyszlo. zreszta Ty dla 24 latka jstes dzieckiem, no bez przesady..

Gość deliverance
no tak ja to wszystko rozumiem, tyle że naprawde nie jestem osobą, która zobaczy ładnego faceta i od razu go kocha, a zaraz potem jest nastepny, ja naprawde nie wyobrażam sobie bez niego życia.

'jest najprzystojniejsym facetem jakiego widzialam' a ilu widzialas? :P 1/10 za nabijanie sie z nastolatek.

Gość Onatoon
Nic z tego nie będzie bo może się bać że zostanie posądzony o pedofilie :D

daruj sobie :) nic z tego nie będzie, bo po pierwsze - jestes dla niego za młoda, po drugie, uczy w szkole w której sie uczysz, po trzecie to nie jest miłość ;) nie znasz faceta, mogłaś się ewentualnie zauroczyć. a do czasu aż taka "miłośc" bedzie legalna, pewnie ci przejdzie

Gość ginger 142
mi taka milosc dłuugo nie chciała przejsc, w koncu po kilku latach zdobylam jego gg, zaczely sie rozmowy, doprowadzilo to do romansu, ale dlugo by sie rozpisywac. Szczerze: polecam jesli tylko facet ma poukladane w głowie, a Ty cierpliwosc zeby czekac te zalozmy 4 lata.

Gość deliverance
dziękuje Ci ginger 142 za jedyną sensowną tutaj wypowiedź. mam cierpliwość i nadzieję, że moja historia skończy się tak jak Twoja.

Gość deliverance
no weźcie coś piszcie

który normalny 24-latek zwrocilby uwage na 14-latke? :] zejdz na ziemie.możesz sie w nim podkochiwać ale nic wiecej z tego nie bedzie, chyba ze tak jak juz pisałam za kilka lat, o ile ci nie przejdzie, w co nie wierze.

Gość tez tak mialam......
haha, to mowisz ze ginger napisala jedyna sensowna wypowiedz? jedyna dlaczego? bo daje male zielone swiatelko? jakas nadzieje? dziewczyno ogarnij sie, ja jak bylam tez zakochana w nauczycielu, to mialam 16 lat i wtedy wiedzialam ze nic z tego i potem po 3 latach tez to samo wiedzialam! masz 14 lat, jestes jeszcze smarkata i powinnas sie zajac nauka, spotkaniami z kolezankami, a z chlopakami, jesli ci sie tak spieszy, w swoim wieku!