Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgrhths

teza dziewczyny sluchajace techno nie sa zdolne do prawdziwej milosci

Polecane posty

Gość grgrhths

prawda czy falsz? :classic_cool:

Gość słucham techno
prawda

Gość jusaa
fałsz! obydwoje z mężem słuchamy techno

Gość vewrwebt4w
ja slucham house'u i rzeczywiscie nie jestem zdolna do milosci,a to dlatego ze mam pelno kompleksow, jestem niesmiala i nie potrafie sie odezwac do zadnego faceta...ot zycie:/

Gość grgrghrhh
hej ale to temat powazny czy sluchajac muzyki ktora kojarzy sie z zadymionymi klubami, szalenstwami na parkiecie w gronie ludzi z IQ rownym 90 i szybkim seksem, mozna byc zdolnym do bezgranicznego uczucia dla drugiej osoby? wg mnie taka osoba predzej slucha popu badz rocka, romantycznych ballad itp..

Gość 223f432f2
a mnie sie wydaje ze wszytsko zalezy od osoby,a nie od muzyki, ja chodze do klubu sie wyszales a nie mam iq 90, nie uprawima tam seksu i szczerze mowiac nie znam zadnej takiej osoby ani o zadnej nie slyszalam z "pierwszej reki" pare lat byłam takim prawie metalowcem i wlasnie uwazam ze to dopiero są ludzie popaprani emocjonalnie, do tego dobijają sie wlasnie nostalgiczna, smutna i dolujaca muzyka, piejaca o tym,jak to jest zle....od kiedy odkrylam ze uwielbiam house jestem szczesliwsza gdyz sie bawie, a nie siedze i placze spiewajac jakies ballady:D ale jak mowie - kazdy jest inny :)

Gość fregregr
dd

Gość jusaa
a ja myślę że to są stereotypy.Muzyka techno (w najogólniejszym znaczeniu) pewnie kojarzy wam się z grupą naćpanych ludzi w białych rękawiczkach skaczących przy tym samym dźwięku przez całą noc. Ambitne techno nie ma z tym nic wspólnego (znawcy wiedza o czym mówię) a zdolność do miłości tym bardziej:D

Gość rodzaj muzyki odzwierciedla
psychike. Dokładniej nie rodzaj, ale pewne układy harmoniczne...itp. Są badania na ten temat. Nie jestem muzykologiem, nie pamietam sformułowań fachowych odnosnie muzyki, ale nie chodziło tam o sam gatunek, ale o linię harmoniczną (czy jak to się tam nazywa), wystepowanie dysonansów, typowy rytm, tempo..itd. I tak bardzo kochliwi sa miłosnicy rocka (nie mylic z metalem), słuchający np. Led Zepplin, Pink Floyd....natomiast Disco, Techno podoba się ludziom niezdolnym do głebszych i trwalszych uczuć w tym opracowaniu były też odniesienia do muzyki klasycznej, symfonicznej, jazzu... Najbardziej zaskoczył mnie fakt, że rap podoba się osobom, które bardzo głeboko przezywaja uczucia typu milość, ale i nienawiść...

Gość cos w tym jest....

Gość Były techno boy
Większość dziewczyn słuchających techno zdradza partnerów

Gość fbddb
a trance?

Gość ferdynand kiepski...........
Od techno to można z nudów zdechnąć :classic_cool:🖐️

Gość nieudany
od techno można z nudów zdechnąć

Gość krew mnie zalewa jak to czytam
Gość właśne...
prawda jest taka że ludzie steretypwo kazda muzyke elektroniczną nazywają ''technem''..... Tchno to tylko jeden z jej odłamow....mamy przeciez i skoczne jump-stylowe kawaŁKI i transowe utworki o większym zabarwieniu emocjonalnym (smutne,czasem roantyczne a nie tylko wesołe....) to tak samo jak zestawic ze sobą dode i metalike....bo i tu i tu ''ktoś śpiewa''. a co do uczuć i muzyki.....ni wiem jak to jest z kobietami ale ja słucham trance i uważany jestem za romantyka...

fałsz ! :D dopokąd słuchałam techno byłam romantyczną, czystą dziewoją odkąd słucham rocka nie mam już takich potrzeb i nie zależy mi na miłości :(

Gość obraz kobiecej hipokryzji....
''No w sumie racja ... chyba Nie toleruje nietolerancji ''

Gość kibolnik na maksa
techno słuchają lesby i feministki oraz kobiety bez cycków

Gość najbardzie4j nietoplerancyji
są metale-czemu,kompleksy czy jak??