Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anittam

co zrobic zeby zwrocic jego uwage . ?

Polecane posty

Gość anittam

w ogole sie nie stara. Zero. Nie obchodzi go z kim, gdzie wychodze, nie pisze, nie dzwoni, nie chce sie nawet ze mna kochac, nie interesuje go zupelnie co u mnie, wraca do dom u i tylko spi , oglada tv albo gra na komputerze, wciaz jest zmeczony. Nawet mu sie wykapac po pracy nie chce. A ja mam 20 lat, jestem atrakcyjna, i wciaz od innych slysze ze dobrze wygladam, tesknie za tym zeby mi to powiedzial, zeby patrzyl na mnie tak jak kiedys. Zeby mnie pragnal, staral sie. Co mam robic ? Bo juz nie mam pojecia.. ale powoli mam dosc czegos takiego. Czuje sie jak stara , brzydka zona .

ups... wiem jedno: tak nie zachowuje sie zakochany facet... przemyśl to...

Nic nie rob dla niego, skoro jemu na Tobie nie zalezy. Ten wysilek jest nieoplacalny bowiem wydasz mu sie glupsza niz jestes w istocie.

Gość anittam
nie wiem wlasciwie czemu , ale go kocham. Moze za to co bylo kiedys. Wciaz mam nadzieje ze to wroci. Udaje ze mnie to nie rusza, ale tak ciezko mi przyjsc do domu i nie pogadac, nie uprawiac sexu. Zazdroszcze moim kolezanka zwiazkow,a to one mysla ze jestem ladna, towarzyska i super szczeliwa, chociaz to tylko pozory. Tak naprawde chcialabym byc ze zwyklym chlopakiem, ktory by mnie po prostu kochal. Dlaczego ja nie potrafie od niego odejsc i ulozyc sobie zycia ? Dlaczego sama siebie na to skazuje .. ?

satysfakcjonuje cie takie zycie? koleś w ogole sie tobą nieinteresuje.. jestes tylko pogotowiem seksualnym, kucharka i sprzataczka (bo rozumiem ze mieszkacie razem?).

Gość Michal Marchlewski
"Dlaczego ja nie potrafie od niego odejsc i ulozyc sobie zycia ? Dlaczego sama siebie na to skazuje .. ?" Dlatego, że nikt inny się tobą nie interesuje :( Gdyby tylko znalazł się inny facet, który by kiwnął na ciebie palcem, to być tego aktualnreo zostawiła i poleciała do następnego. Ale ... z braku laku, dobry kit :classic_cool: