Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2009 a tak mu dobrze szło :O http://sport.onet.pl/0,1248769,2077979,,rajd_wypadek_kubicy__polak_rozbil_samochod,wiadomosc.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 14, 2009 Lusi :) .....nie szlochaj :) dostanie drugi :P wazniesze ze ukochany jest caly .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2009 :) dla mnie i tak jest mistrzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 14, 2009 no jak dla Ciebie jest mistrzem to dla mnie tez ;)... bo wierze Ci na slowo ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest niesmaczne Napisano Listopad 14, 2009 Kubica mógłby być twoim synem :o powściągnij swe fantazje, znajdx inny obiekt westchnień (Jarek Kaczyński jest wolny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez mam obiekt westchnien Napisano Listopad 14, 2009 Simone Simons Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2009 owszem :D chciałabym mieć takiego syna jak Kubica woziłby mamę wypasioną bryką z zawrotną prędkością ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie tam nie kreca Napisano Listopad 14, 2009 kolesie ktorzy skonczyli tylko podstawowke i wyslowic sie nie potrafia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fb Napisano Listopad 14, 2009 on jest aseksualny...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2009 imponuje mi jego osobowość i talent :) a wykształcenie? teraz każdy przygłup może łatwo skończyć płatne studia nie umie się wysłowić? może, ale za to zna świetnie angielski i włoski i... ma kupę szmalu na którą w pełni zasługuje :) i fajną narzeczoną albo nawet już żonę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
formoza 0 Napisano Listopad 14, 2009 nie płacz przecież nie twój rozbił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość on się często rozbija Napisano Listopad 14, 2009 tak naprawde stał się sławny po ej słynnej kraksie w której przemieliło mu bolid na miazgę....ciekawe jak mu sie będzie wiodło w nowym sezonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mam nadzieje ze wyjdzie z tego Napisano Luty 6, 2011 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach