Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dessy

Czy wierzycie w miłość?

Polecane posty

Gość Dessy

Od dziecka jesteśmy karmieni tysiącem bajek, w których owe uczucie przedstawiane jest jako te czyste, niewinne mogące pokonać wszyststko i wszystkich przy okazji. Potem naszą edukacje dopełniają wszelakie filmy, romanse, komedie romantyczne czy jakiekolwiek inne gdzie występuje wątek miłosny. Zawsze bohaterowie łamiąc wszelkie prawa (państwa, konsytucyjne, prawa fizyki czy jakie tam tylko istnieją) starają się być razem...tak czy owak, każdy kojarzy o co mi chodzi. Potem jednak dorastamy i coś nam nie pasuje., Fajerwerków brak...jak już się zastanawiasz czy kogoś kochasz to jednak nie tak mocno... Nasuwa więc mi się pytanie. Czy ktoś z Was wierzy w miłość? Taką legendarną znaną z tomików poezji? Czy to zwykłe banialuki, reakcja chemiczna, która mija a zostaje tylko przyzwyczajenie? Podzielcie się swoimi doświadczeniami i zdaniem w tej kwestii.

Gość nie miłość to tylko popęd

Gość tak wierze kiedy mowie kocham
to mowie to szczerze, jak narazie z mezem jestesmy 6 lat razem i patrzac mu w twarz ucziciwie mowie kocham bo czuje ze go kocham, tak smao czulam sie na poczatku naszego zwiazku.

Gość informatyk bez kobiety
Pewnie że wierzę , oczywiście namiętność po pewnym czasie przemija ale przywiązanie zostaje. Są ludzie szczęśliwi nawet w 10 letnim czy 15 letnim związku .Trzeba dobrze szukać.

Gość poped to poped
-kwestia temperamentu- milosc to juz insza inszosc,kto doswiadczyl wie co mam na mysli