Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnia szczera

wszystkie dziewczyny są fałszywe

Polecane posty

Gość ostatnia szczera

mam 18 lat, 6 chłopaków w łóżku w tym dwóch, którzy zdradzali swoje dziewczyny a ja o tym wiedziałam. całowałam sie z 20 chłopakami i 17 dziewczynami, ćpałam, piłam, dilowałam. jestem bi, z dziewczynami tez próbowałam. chłopaków traktuję jak szmaty i zostanie tak dopóki się nie zakocham. a to wszystko przez mój pierwszy poważny związek, gdzie chłopak mnie zostawił po latach i w dwa dni miał inną laskę. więc jeśli dziewczyny są złe to czyja to jest wina? oczywiście wasza szowinistyczne spasione świnie i i fałszywe kurvviczopki. pozdrawiam ;)

Gość o0o0o0o0o
ojciec cie nie kocha to ty pokochaj jego cwelu pierdolony

Gość Niebieskie auto
Jak w 2 dni miał inną pannę to możesz byc pewna, że poznał ją zanim z tobą zerwał. Zobaczył, że tamta chętna na związek, zerwał z tobą i był z tamtą.. Moze nie masz czego żałowac???

Gość ostatnia szczera
ale ja nie żałuję. tylko szkoda, że przez niego nie potrafię zaufać żadnemu chłopakowi.

oczywiście wasza szowinistyczne spasione świnie i i fałszywe kurvviczopki dobre:D:D:D

Gość oj autorko
pewnie facet byl skurffysynem jakich mało, nacierpiałaś się z nim, wyprał cię z uczuć a teraz nie bedziesz potrafiła mieć chlopaka albo twoj zwiazek bedzie bez sensu bo swoje juz przezyłaś. znam to. dopoki sie nie zakochasz to odpusc sobie zwiazki, szkoda ranic niewinnych chlopakow.... po co maja cierpieć za błedy tego debila ;)

Gość oj autorko masz rację
Dużo jest takich dziewczyn, które po prawdziwym długoletnim związku nie potrafią już kochać. To smutne, ale takie jest życie. I rzeczywiście w większości przypadków winny jest facet, chociaż wcale to nie jest reguła, dziewczyny też potrafią niezły meksyk zrobić ;) pozdrawiam ;)

Gość ostatnia szczera
Angel from hell-miałam 14 lat

i kurwisz się bo cię zostawił jakiś gówniarz??:D przyznaj się :classic_cool: lubisz to :classic_cool:

Gość beatka sdsd
heheh ostro siostro :D

Gość fsdafsafdsadsad
I że autorka jest totalnym degeneratem to oczywiście wina facetów :) W takim razie wszystkie kobiety powinny być takie a dlaczego nie są ? Bo każdy jest inny. Wynika tez z tego, że wszyscy żli faceci są draniami z winy kobiet ! Taka sama logika :)

Gość moanag
hahaaaaaaaaaa co za bzdury!!!!!!!!!!!1 to jak cie twoj wlasny pies ugryzie to oznacza że cie zdradził!!!!!!!!!!1 dasz psu sąsiada? ;p za to sie idzie siedzieć ;p

Gość moanag
wredny............. jej znak rozpoznawczy to rozjechane nogi a tam............ rzerzączka :D

"mam 18 lat (...)a to wszystko przez mój pierwszy poważny związek, gdzie chłopak mnie zostawił po latach i w dwa dni miał inną laskę." że co że co?? to musiał być BARDZO powazny związek, dwojga dzieci z podstawówki :) wybacz ale lipne to co piszesz. typowy okres buntu młodości. watpię czy komuś tym zaimponujesz.